Noelle set za konturiranje lica!

Viktoria Šafranić 09. lipnja 2017.

Kako do besprijekornog izgleda?

Noelle Set  – Pravilno nanošenje pudera, savršeno konturiranje i šminkanje poput profesionalaca može postići svatko i to zahvaljujući brandu Noelle

Konturiranje lica, najpopularnija metoda šminkanja lako je moguća zahvaljujući samo jednom setu ovalnih make up četki za konturiranje – setu branda Noelle. Lijepo dizajnirani kistovi pomalo vintage izgleda vrlo su praktični, a s tri četke koliko sadrži set moguće je postići besprijekoran izgled. Noelle Set.

Noelle Set

Četkice od sintetičke dlake vrhunske su kvalitete, iznimno guste, mekane i prilagođene za svaki tip kože, a dizajn je istovremeno retro i elegantan zbog čega je izuzetno lagano nanošenje make upa. Ravnomjerno nanošenje pudera, spretno nanošenje rumenila i prekrivanje podočnjaka uz pomoć ovog Noelle seta postat će vaša svakodnevnica. Sretne dobitnice Noelle seta (make up ovalne četke za konturiranje lica) su Roberta Calvi i Mira Vidović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave na viktoria@elegant.hr!

#contour IGRA DARIVANJA

U suradnji s Noelle, 2 sretne čitateljice nagradit ćemo setom make up ovalnih četki za konturiranje lica. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.