Noa Beach Club – spektakularno ljetno odredište kojem se uvijek rado vraćamo!

Viktoria Šafranić 21. lipnja 2017.

Iako je danas službeno prvi dan ljeta, u ovom jedinstvenom klubu ljeto je već odavno počelo...

Kako bi istinski doživjeli čar naše zemlje, nezaobilazno mjesto za svakoga tko posjeti Lijepu Našu je prekrasna obala koju krasi čisto modro plavo Jadransko more. Posebno u ljetnim mjesecima, naši otoci postaju hit destinacija za turiste, no i za nas domaće koji jedva čekamo pobjeći iz grada, od svakodnevnog stresa i malo se opustiti.

Kada govorimo o opuštanju, svatko od nas je drugačiji, nekome je to ludiranje do jutra, a nekome čitanje knjige u udobnoj stolici na terasi. No mjesto koje nikako ne smijete propustiti makar samo na jednu noć, mjesto koje odiše pozitivnom energijom, glamurom, mjesto koje je u TOP 100 klubova u cijeloj Europi – jedan jedini Noa Beach Club na otoku Pagu, točnije na plaži Zrće.

Ima li uopće smisla pisati o njima? Ima li uopće osobe koja nije već bila tamo? Ima li uopće nekoga tko nije ču0 za Nou? Naravno da nema…

Iz godine u godinu oduševljavaju nas odličnim festivalima te svjetskim izvođačima koje dovode. Noa Beach Club jedan je od najatraktivnijih trendi i zabavnih klubova u cijeloj jadranskoj regiji. Nalazi se iznad vode, nudeći epski pogled na kristalno čisti Jadran i predivne planine, u kombinaciji s vrhunskim glazbenim i zabavnim doživljajem, Noa nudi životnu perspektivu ljetnih praznika.

Noa Beach Club s ponosom ulazi u svoju četvrtu sezonu rada, sada već s impresivnim popisom DJ-a i nekim pravim svjetskim glazbenim senzacijama. Uz brojne festivale koje nam pripremaju, vrhunska zabava je zagarantitana, a neprospavane noći neće za nikoga predstavljati problem.

Kada govorimo o njihovim festivalima, uvijek nam zapne za oko jedan, u suradnji s ostalim klubovima na Zrću. Riječ je o već poznatom Black Sheep Festivalu 2017 koji će se održati od 31.07.-03.08., a u čijoj organizaciji uz Nou sudjeluju Aquarius, Kalypso i Papaya. I ove godine očekuju nas atraktivni izvođači kao što je Nicky Romero, Steve Angello, Fedde Le Grand, Carnage, KSHMR, Martin Solveig, Steve Angello, NERVO, DVBBS. Listi headlinera pridružit će se i brojni drugi vrhunski glazbenici.

Bit će tu još mnogo interesantnih vijesti i iznenađenja, no jedno je sigurno…Noa Beach Club najvatrenije je mjesto na cijelom otoku.

 

Podijeli članak