Moda

Nježnost i romantika utkane u gracioznu haljinu s točkastim uzorkom!

Viktoria Šafranić 06. svibnja 2021.

Volani, točkice, ljetni đir, sve je tu...

Svatko od nas poznaje jednu romantičnu dušu, onu koja na svijet gleda malo drugačijim očima, ona koja ponekad ne živi u realnosti već u nekom svom maštovitom svijetu, ona koja je uvijek pozitivna i pokazuje nam koliko je život lijep…

Takva osoba zasigurno ima i jedinstven stil odijevanja, u koji je utkana romantika, kako kroz svijetle boje tako i kroz nježan print.

Danas smo se bacili u potragu za proljetno-ljetnim haljinama i naišli na jednu posebnu koja zaslužuje vlastiti članak, a koja će kao salivena pristajati jednoj krasotici iz prethodnog ulomka. Riječ je o novitetu britanskog brend River Island koji će se vjerojatno do kraja ovog tjedna rasprodati.

Duga haljina u mint zelenoj ili boji mente, primjerak je vrijedan divljenja. Ona dolazi u maxi izdanju i s V izrezom, a krase je volani i ogromne točke u bijeloj boji. Stvorena je za sve one romantične trenutke poput šetnji u suton s boljom polovicom, večere uz more, kao i piknik tijekom sunčanog dana na cvjetnoj livadi.

Ova ljepotica svoje će mjesto pronaći u ormaru brojnih trendsetterica, kao i onih koji preferiraju vintage odjeću. Jedinstvena u svakom pogledu, plijenit će pažnju posvuda i jednako će dobro pristajati uz ljetne natikače kao i uz visoke potpetice.

Uz nju vam nije potreban nakit jer nema potrebe da je išta zasjeni, a kao modni dodatak eventualno možete iskombinirati mini bucket torbicu.

Njezina cijena iznosi £42.00, a pronaći je možete na LINKU.