FOTO by Zara

Moda

Nježne i romantične – Zara cipele oduševljavaju dizajnom

Daria Lovrić 04. svibnja 2022.

Neodoljivi model od prirodnog materijala za prave dame...

Temperature su sve više, a mi razmišljamo o tome kako jedva čekamo izuti tamnu i tešku te uskočiti u laganu obuću i lepršave haljinice.

Ništa ne doprinosi ženstvenosti i profinjenosti kao savršene cipele. Iako se trendovi mijenjaju svake sezone, najbolje je odjevne komade i modne dodatke prilagoditi osobnom stilu i ukusu.

Proljeće je idealno vrijeme za postepeno uvođenje modnih komada od prirodnih materijala i nježnih boja. U modnom svijetu, posebno popularni prirodni materijali su slama, rafija, drvo, bambusa, juta, vrbove šibe ili rogoz.

Popularnost im nastavlja rasti zahvaljujući neodoljivom izgledu i rastućem trendu osviještene mode i očuvanju okoliša i svaka trendseterica u svom ormaru posjeduje barem jedan primjerak od prirodnih materijala. Najpopularnije su svakako torbe i cipele.

Pletivo se odlično spaja s traperom i lanom, ali i s ostalim materijalima stoga je pronašlo svoje mjesto u svakoj vrsti stila.

U potrazi za savršenim cipelama pronašli smo neodoljiv pastelni model omiljenog brenda Zara. Radi se o modelu isprepletenim rafijom s otvorenom petom i visokom potpeticom.

Oblik kopče na prednjem dijelu podsjeća na megapopularne manolice, dok ju na ovom modelu krase umjetni biseri koji donose posebnu dozu šarma i elegancije.

Visina pete nije pretjerano visoka – 8,5 cm, a dodatnu udobnost i lakoću nošenja pruža fleksibilna tehnička tabanica od pjenastog lateksa.

Za ove ljepotice morat ćete izvojiti 449,90 kuna, a možete ih naručiti ovdje.