Moda

Nježna romantika bijelih haljina s vezom!

admin 10. lipnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Romantična bijela haljina vladarica je ljetnih uzdaha, a kada je odjenemo nakon što nam koža zadobije zavodljivi, preplanuli ten i same postajemo vladarice romantičnih ljetnih noći!

Senzacija bijele haljine na prozračnom, ljetnom povjetarcu malo koga ostavlja ravnodušnim.

Nas podsjećaju na mramorne, grčke kipove boginja i muza, koje su s mitološkog Olimpa zakoračile na Zemlju u antropomorfnoj formi. I obrnuto. Kada ih nosimo i mi se osjećamo kao utjelovljenje božica!

Neoborivi ljetni klasik – prozračna, voluminozna bijela haljina uistinu je jedan od razloga zašto se veselimo nadolazećim ljetnim danima! Njena bijela elegancija, protkana vezom sve je što nam treba za fantastičnu kombinaciju!

Predivno se slaže s još jednim ljetnim klasikom, kojega je legendarna Jane Birkin učinila jednom od ljetnih ikona – pletenom košarom. Pletene košare, posljednjih par sezona doživjele su pravi modni comeback, tako da ih sada nosimo u svim veličinama, bojama, pa i oblicima.

Naši favoriti su bijele, voluminozne haljine, koje su izvezene posebnim švicarskim, engleskim ili francuskim vezom.

Njihova ljepota i romantika karakteriziraju folklorni vez, koji je u modelima po našem izboru osuvremenjen i prilagođen estetici moderne djevojke i žene, no u  svojoj esenciji je zadržao sve svoje nježne i romantične note.

Obično je izvezen u prirodnim materijalima, a pogotovo je popularan u pamučnim varijantama haljina, što je definitivno još jedan veliki plus!

Ove godine švicarski i engleski vez nalazimo na uobičajeno dugim i srednjim modelima, kao i na ponešto kraćim modelima.

Znamo kako ste užurbane u ovom periodu, prije samog godišnjeg odmora, pa smo za vas izabrale deset prekrasnih, nježnih modela bijelih haljina za romantično ljeto 2021. godine!