FOTO by Stradivarius / PullandBear

Moda

Nježna ili efektna? Dvoumimo se koja nam je ljepša

Krešimir Šustić 21. travnja 2020.

Niske cijene oba modela čine poželjnima!

Prilikom odabira savršenog modnog dodatka u većini slučajeva posežemo za onim komadima koje možemo nositi na više modnih kombinacija i pritom uštedjeti golemu količinu potrošenog novaca.

Najviše nedoumica imamo kada je u pitanju kupnja nezaobilaznih torbica, za koje sa sigurnošću možemo reći da zaokružuju svaki look i daju mu završni touch.

Muku mučimo u trgovinama dok ne nađemo model koji nas osvoji na prvi pogled i zbog kojeg nam srce zatreperi. Najgori mogući scenarij je kada se nađu dvije koje nam se posebno sviđaju, a teško je odlučiti se koja je privlačnija i koju bi prvu kupili.

Upravo sada zatekli smo se u jednoj takvoj situaciji i nemamo pojma kako da se iz nje izvučemo bez da nam srce bude slomljeno. Švrljajući web shopovima omiljenih high street brendova naišli smo na dvije ljepotice koje se ne razlikuju puno u cijenama već u izgledu.

99,90 kn

Baby blue model koji smo pronašli na Stradivarius stranici košta 99,90 kuna i toliko je nježan da smo se rastopili čim smo ga ugledali. Zamišljamo kako ga nosimo uz lepršave haljine u toplim večerima koje su ispred nas i osvajamo svijet jednim malenim predmetom koji život znači.

139,90 kn

S druge strane tu je žuta krasotica iz Pull&Bear-a koja je toliko efektna da joj i sunce zavidi na njezinom sjaju. Zanosna boja veliki je hit koji se doslovno ne smije propustiti, a po cijeni od 139,90 kuna ulov je za poželjeti.

Toliko se dugo dvoumimo i razmišljamo da nas je već zaboljela glava, pa smo odlučili da pošto se jednom živi, uzmemo obje i dodamo ih u privatnu kolekciju najdražih accessories-a.