Promo

Njemački kozmetički brend Catrice predstavlja interaktivni video!

PR 20. ožujka 2018.

Inovativan, individualan i od sada interaktivan!

Kao prvi njemački kozmetički brend, CATRICE od danas kreće na svojoj web stranici https://www.catrice.eu/de/interactive s interaktivnim videom. Pasivno korisničko iskustvo ostavljamo u prošlosti – budućnost pripada aktivnim formatima u kojima potrošači mogu utjecati na tijek akcije.

CATRICE kombinira trend pokretnih slika s mogućnošću individualizacije i veće uključenosti. Korisnik videozapisa pretvara se u redatelja i može odlučiti što će se sljedeće dogoditi. Na taj način uranja u uzbudljive svjetove i suočava se s nekim situacijama koje se mogu činiti poznatima iz poznatih filmova.

Fokus je na zabavi. “Kao prvi njemački beauty brend s interaktivnim video iskustvom, imamo jedan glavni cilj: zabaviti se”, kaže Meike Ipsen, voditeljica komunikacija CATRICE, i dodaje: “Istodobno to vidimo kao budućnost Content marketinga za postizanje dva značajna cilja: Brand awareness i Engagement.„

Da bi osigurali da faktor zabave traje dulje vrijeme, stvoreno je 16 različitih putova s brojnim iznenađenjima, uključujući putovanje u prošlost do 1980- ih, kao i putovanje u različite galaksije.

Za više informacija o CATRICE, posjetite službenu stranicu www.catrice.eu!