FOTO by NASHI Argan

Ljepota

Njega kose u jesenskim danima uz NASHI Argan tretmane

admin 25. rujna 2020.

Predstavljamo NASHI Argan jedinstvene tretmane dubinske njege i obnove kose

Prvi dan jeseni kuca nam na vrata i vrijeme je da sažmemo dojmove koje je ljeto ostavilo iza sebe. Bez obzira na to što su vam baterije napunjene, a duša i tijelo odmoreni, kolateralna žrtva vašeg opuštenog načina života je vaša kosa na koju su kroz ljeto utjecali razni faktori.

UV zračenje, sol ili voda iz bazena oštetit će vašu kosu te će ona pred početak jeseni biti lomljiva i osjetljivija, poput slame.

Najbolji izbor je njegovati kosu kroz čitavo ljeto, ali ako ste “propustili taj vlak” ne brinite, predstavljamo vam dva bazna tretmana koja krase NASHI argan proizvodi. 

NASHI Argan – DEEP INFUSION tretman

Prvi tretman je dubinska hidratacija koja garantira nevjerojatno sjajnu, podatnu i meku kosu, a namijenjen je svima koji su ljeto završili sa suhom i oštećenom kosom. Takvoj kosi potrebna je doza hidratacije, dubinska obnova i njega, a zvijezda tretmana je Deep Infusion maska u koju ćete se zaljubiti. Ova maska prodire duboko u korijen kose, njeguje i obnavlja idealnu strukturu kose.

U kombinaciji s precizno odabranim NASHI Arganovim uljem kosa se dubinski hrani te joj se vraća prirodna podatnost. 

Jednom tjedno, ovaj tretman u trajanju od desetak minuta, vratit će vašu kosu u život, a vi ćete osjetiti sve čari koje sa sobom donosi NASHI Argan njega kose.

NASHI Argan FILLER THERAPY tretman

Ovaj poseban tretman namijenjen za rekonstrukciju kose biljnim matičnim stanicama, kolagenom, elastinom i keratinom, a rezultirat će činjenicom da ćete se ponovno zaljubiti u svoju kosu.

Bilo da su oštećenja na vašoj kosi uzrokovana vanjskim (feniranje ili peglanje kose) ili unutarnjim faktorima (stres ili dijeta) ovaj tretman sadrži sve potrebno da kosa opet postane punija i snažnija.

NASHI Argan FILLER THERAPY tretman sastoji se od tri koraka i tri NASHI Argan proizvoda u kojem su rezultati vidljivi odmah, a kosa postaje punija, podatnija mekša i predivno sjajna. 

Jednim FILLER THERAPY tretmanom postići ćete trenutni kozmetički efekt, no ako želite kompletan oporavak kose, tretman se preporučuje ponavljati jednom mjesečno.

Nashi Argan proizvodi i tretmani dostupni su samo u ODABRANIM NASHI salon partnerima u Hrvatskoj.

Love NASHI Argan

                                                             ### Nashi Argan Croatia

Nashi Argan je profesionalan brand prirodnih proizvoda za njegu kose. Odgovornim, socijalno i ekološki osviještenim izborom proizvoda visoke kvalitete pruža najbolje kosi. 100% proizveden u Italiji. Osluškujući zahtjeve i potrebe žena, proizvodi Nashi učinkovito zadovoljavaju njihove potrebe. U proizvodnji Nashi kozmetike korištena je energija iz obnovljivih izvora, a pakirani su ekološki prihvatljivo iz reciklirane ambalaže, s minimalnih štetnim učinkom na okoliš. 

Nashi Argan asortiman je dostupan samo u odabranim NASHI frizerskim salonima – partnerima u Hrvatskoj, a popis salona pogledajte na službenoj Facebook ili Instagram Nashi Argan Croatia!