FOTO by Instagram @nivessimpson

Poznati

Nives Ivanišević je dokaz da guste kovrče ne izlaze iz mode

Daria Lovrić 07. veljače 2023.

Prelijepa brineta ne stari! Predivna je!

Prije svega prekrasna mama sinčića Olivera, a potom i poznata radijska voditeljica te supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića napravila je osvježavajuću promjenu na kosi.

Iako svoj život drži dalje od očiju javnosti, prelijepa brineta ponekad nas počasti objavom na svom Instagram profilu, a ovog nas je puta oduševila svojom frizurom.

Šarmirala nas je najnovija fotka Nives Ivanišević

Naime, Nives je na svom Instagram profilu objavila fotografiju nakon posjeta frizerskom salonu. Prelijepa brineta pozira sa širokim osmijehom na licu i gustim kovrčama u uskom crnom topu.

Novi izgled, Nives je opisala riječju „Grease“, vjerojatno aludirajući na kultni film „Briljantin“.

Moramo priznati da slavna mama u svojoj 41. godini izgleda bolje no ikada i da je vrijeme očito njezin najbolji prijatelj. U vrlo kratkom periodu Nives je skupila mnoštvo komplimenata od svojih prijatelja.

Kovrče su odličan izbor želite li izgledati mlađe. Razigrane loknice u toplim tonovima smeđe koja iz tamnije prelazi u medenu na vrhovima omekšat će vaše crte lica i skinuti vam nekoliko godina.

Podsjetimo, Nives i Goran Ivanišević u braku su od 2017. godine i imaju sinčića Olivera, a predivna Nives ne skida osmijeh s lica.