Elegant

NIVEA donosi rješenje za besprijekoran izgled šminke, svaki dan

PR 09. srpnja 2020.

Postojani i lijepi make-up nije lako postići, ali jedno je sigurno, njegov osnovni preduvjet je glatka i zdrava koža.

Šminka igra veliku ulogu u životu svake žene. Ona je nezaobilazan dio naše svakodnevice, pruža nam samopouzdanje i pomaže da se osjećamo bolje.

Svima nam nedostaju druženja i izlasci s prijateljima, a NIVEA zna da savršeni provod započinje savršenim make-upom koji je rezultat savršeno pripremljene kože. Upravo zato NIVEA vam za prvi korak u danu preporučuje novi MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling za čišćenje lica koji će pripremiti vašu kožu za šminku.

Inovativna formula NIVEA MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-pilinga za čišćenje lica čini vašu kožu svilenkasto mekom i glatkom te istovremeno oslobađa od sebuma i ostalih nečistoća koje se nakupljaju tijekom noći. Zahvaljujući mliječnoj kiselini i piling česticama prirodnog porijekla mrtve stanice kože će biti uklonjene, a vaše pore dubinski očišćene.

Za ujednačeni ten koji je idealna podloga za šminku koristite NIVEA MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling za čišćenje lica obogaćen mliječnom kiselinom.

NIVEA MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling za čišćenje lica 125 ml – 56,90 kn
  • Sadrži piling čestice prirodnog porijekla
  • Namijenjen za svakodnevnu upotrebu, prije nanošenja šminke.
  • Smanjuje vidljivost pora i sitnih nepravilnosti.

Drugi važan korak u dnevnoj rutini je redovito i temeljito odstranjivanje šminke kako bi vaša koža tijekom noći mogla slobodno disati i obnoviti se. Tu je zato NIVEA MicellAIR EXPERT linija proizvoda, posebno osmišljena za nježno i istovremeno učinkovito uklanjanje teške dugotrajne, vodootporne šminke. Bez ostavljanja tragova šminke.

NIVEA MicellAIR Expert micelarna voda za vodootpornu šminku 400 ml – 51,90 kn

Otkrijte moć NIVEA MicellAIR® Expert micelarne vode za vodootpornu šminku. Revolucionarna formula idealna je za obožavateljice šminke kojima je stalo do lijepe kože. Bez trljanja, bez potrebe za dodatnim ispiranjem lica i bez tragova šminke.

  • Uklanja vodootpornu i dugotrajnu šminku i maskaru.
  • Sadrži kompleks MicellAIR® s ekstraktom crnog čaja

Za uklanjanje vodootporne šminke i temeljito čišćenje lica tu su i NIVEA MicellAIR® Expert micelarni rupčići za čišćenje lica .

NIVEA MicellAIR Expert micelarni rupčići za čišćenje lica- 27,90 kn
  • Blaga formula njeguje osjetljivo područje oko očiju.
  • Sadrži kompleks MicellAIR® s ekstraktom crnog čaja

Tražite proizvod koji nježno, ali učinkovito uklanja čak i vodootpornu šminku za oči i maskaru bez iritiranja kože? Isprobajte NIVEA MicellAIR® Expert odstranjivač šminke kojeg vizažisti preporučuju s razlogom.

NIVEA MicellAIR Expert odstranjivač šminke 125 ml – 38,90 kn
  • Uklanja vodootpornu maskaru i njeguje osjetljivu kožu oko očiju.
  • Sadrži kompleks MicellAIR® s ekstraktom crnog čaja

###

Dostupno na prodajnim mjestima. Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr