NITOYA – unikatni odjevni komadi koje možete nositi na više načina!

Viktoria Mikulić 28. prosinca 2017.

Modni brend koji ne prati trendove, već dizajnira kreacije prema vlastitoj intuiciji i osobnosti svojih kupaca!

Nitoya unikatni odjevni komadi – Dugogodišnje poznanstvo, zajednički pogledi i ciljevi kao i bogato iskustvo te ljubav prema slobodi stvaranja rezultirali su pokretanjem modnog brenda nitoya, čije su osnivačice Petra i Jasna.

Kroz samostalan rad i prezentiranje jedna su drugu često nadopunjavale no kako život često ima drugačije planove, zbog Petrinog odlaska u inozemstvo i osnivanja obitelji ideja o zajedničkoj suradnji dogodila se tek nedavno.

NITOYA unikatni odjevni komadi

Nitoya komadi su zaista unikatni i gotovo je nemoguće naići na dva identična jer se svakome posvećuje posebna pažnja.

U njihovoj ponudi možete pronaći kapute, jakne, haljine, tunike, majice, hlače i suknje.Većina njihovih odjevnih predmeta može se nositi na više načina, ovisno o prilici i to je ono po čemu se razlikuju od ostalih.

Kroz razne proreze, kopčanja ili vezanja model se mijenja i dobiva novu funkciju. Potrebno je istaknuti da kod njihovih modela jedna konfekcijska veličina obuhvaća tri broja.
Većinom koriste jednobojne prirodne tkanine, no zbog velike potražnje poigravaju se i s određenim mješavinama, taftom ili kožom.

NITOYA unikatni odjevni komadi

Svaki komad odjeće je lagan za nošenje, jednostavan kako bi se osoba u njemu uvijek osjećala ugodno. Idealni su za žene svake dobi, kao i za trudnice koje se prvenstveno moraju osjećati dobro u svojoj koži.

Ono što je zanimljivo, ni dizajnerice često same nisu sigurne, bez obzira na skice, kakav će biti krajnji rezultat. Stoga je stvaranje svake kreacije za njih čisti izazov. Početna ideja se nadograđuje i mijenja ovisno o tkanini, držeći je i osjećajući, te na kraju često iznenade i same sebe. Nitoya unikatni odjevni komadi

NITOYA unikatni odjevni komadi

Nitoya odjeća često pruža krajnjem korisniku mogućnost da sam izabere način na koji će taj odjevni predmet nositi ovisno o situaciji, inspiraciji i osobnosti. Za ove dvije kreativke dizajniranje je igra bez granica. Uživaju u neprekidnom pronalaženju novih rješenja koji će odjeći dati novi smisao.

Petra i Jasna ne prate trendove jer smatraju da se dizajn mora isticati, biti drugačiji. Nedavno su izlagale na Ljubljana Fashion Week-u gdje su dočekane s pozitivnim ovacijama publike.

NITOYA unikatni odjevni komadi

U skoroj budućnosti cilj im je otvoriti vlastiti dućan kako bi mogle imati direktan odnos s kupcem i prezentirati odjevni predmet točno onako kako su zamislile. Putem vizuala često nemamo dovoljnu predodžbu u što se sve jedan odjevni komad može pretvoriti.

Ako želite kvalitetnu odjeću koju ćete istodobno moći nositi za dnevni i za večernji look te pritom znati da nitko drugi neće imati identični odjevni predmet, nitoya brend najbolji je odabir.

Nitoya odjevne komade možete pronaći u concept storeovima Crodesign studio, Rijeka / Vila shop, Zagreb / Pentlja concept store, Ljubljana. Nitoya unikatni odjevni komadi

Za detaljnije informacije o brendu, posjetite njihovu Facebook ili Instagram stranicu.

 

#svečana IGRA DARIVANJA

U suradnji s modnim brendom nitoya jednu sretnicu ćemo nagraditi unikatnom sivom haljinom. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica nitoya sive haljine je Slavica Divković. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.