FOTO by PR

Moda

Još nismo spremni odreći se tenisica! Jesenske dane upotpunjujemo bijelim i crnim modelima!

PR 23. listopada 2020.

Jesenska kolekcija trendi tenisica na popustu od -30%!

Ne postoji osoba koja u svome ormaru nema barem jedan par tenisica, neovisno o tome preferirate li sportski, ležerniji ili elegantniji stil odijevanja. Ova popularna obuća davno je napustila sportske terene i postala ultimativni hit u modnom svijetu.

810,00 kuna

Zadnjih godina tenisice su postale najpoželjnija obuća i može ih se pronaći u svim mogućim varijantama i modelima – od onih najjednostavnijih bijelih, pa sve do onih s debljim potplatom, šljokicama i detaljima koje ranije nismo mogli niti zamisliti na njima.

900,00 kuna

Replay ove sezone donosi jesensku kolekciju trendi tenisica koje u sebi nose prepoznatljivi pečat ovog poznatog talijanskog brenda, a koja je trenutno snižena za -30%. Uz jednostavnije jednobojne modele, posebno se ističu oni neobični koji se navlače poput čarapa i imaju istaknuti đon.

810,00 kuna

Takav tip tenisica lako se kombinira, a osim toga izuzetno su praktične jer nema vezivanja. Za sve fashionistice koje žele privući poglede na svoj outfit, idealan odabir su upečatljivi modeli s cirkonima i šljokicama koje će dati tračak glamura.

Kroz cijelu kolekciju, ženske i muške tenisice, provlači se naglašeni Replay logo koji dodatno plijeni pažnju i nastavlja trend logomanije.

Ove atraktivne tenisice predstavljaju spoj udobnog i modernog te će osvojiti srca svih istinskih ljubitelja street style stila. Osim toga, možete ih nositi u svakodnevnim kombinacijama kao i u nešto formalnijim ili svečanijim prigodama.

980,00 kuna

Požurite u svoju Replay poslovnicu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku i Zadru i otkrijte fantastičnu kolekciju tenisica koja će vas ostaviti bez daha ili posjetite Reverto web shop i odaberite svoj omiljeni model.