FOTO by Instagram @chantellemareehair / @emmachenartistry / @katya.valentinahair

Ljepota

Niska punđa: Kako postići savršen ljetni izgled u samo dvije minute?

Viktoria Šafranić 16. lipnja 2021.

Donosimo jednostavan tutorial...

Da bi frizura izgledala savršeno, obično treba puno posla – ovisnici o ljepoti mogli bi napisati pjesmu o tome. Međutim, jedan pogled na Instagram izaziva senzaciju koja dokazuje da može biti i suprotno.

Fantastičan čvor se može oblikovati u nekoliko minuta, a jedino što vam je potrebno je dužina kose do ramena. Pixie i bob ekipa, žao nam je.

Ljetna trendovska frizura, rep, privezan nisko na potiljku, provuče se na pola kroz gumicu za kosu i malo se raščupa prstima.

Preostala polovica se zatim omota oko gumice i pričvrsti neprimjetnom kopčom. Dakle, koraci su zaista jednostavni.

Za ležernu ljetnu punđu najvažnija je priprema. “Ako kosa ima pravu teksturu, gotovo se sama oblikuje”, kaže Emma Chen. To najbolje djeluje s kombinacijom spreja s morskom soli i suhim šamponom ili prahom za teksturu – ovisno o dužini kose, samo pripazite da ne pretjerate s količinom.

Ako ovom ‘messy hair’ izgledu želite dodati glam touch, za finalan izgled ostavite jedan pramen kose sa strane i napravite laganu loknu s uvijačem.

Ovo zvuči kao savršena frizura koju biste definitivno trebali isprobati odmah! Uz nju ćete definitivno lakše podnositi nadolazeće paklene vrućine, a pritom izgledati božanstveno.