FOTO by YouTube Nina Badric

Poznati

Nina Badrić izbacila novi singl „Ono kad“! Pogledajte spot!

Una Lora Banjac 13. lipnja 2024.

Jeste li već poslušali novi hit?

Nina Badrić naša je poznata pop pjevačica koja se osim pjevačkim talentom ističe i elegantnim stilom, zanimljivom estetikom i divnom osobnošću.

Jedna je od najtrofejnijih hrvatskih glazbenica čija se popularnost proširila i izvan granica Lijepe naše, a pjevanjem se počela baviti već kao devetogodišnja djevojčica kada je pjevala u dječjem zboru ‘Zvjezdice’.

YouTube Nina Badric

Jedan od najzaslužnijih ljudi za njezinu glazbenu karijeru je pokojni Dino Dvornik koji joj je prema njezinim riječima jako puno pomogao. Dok je pjevušila uz radio u jednom butiku u kojem je radila, na vratima se pojavio Dino koji je tada bio velika hrvatska zvijezda.

Dino je tada ugasio radio i rekao joj da sad otpjeva to isto bez pratnje. Bio je vrlo impresioniran onim što je čuo i sutradan je odmah s Ninom obišao nekoliko diskografskih kuća po Zagrebu.

YouTube Nina Badric

Nina će uskoro navršiti 30 godina glazbene karijere, a prije dva dana je najavila svoj veliki koncert u Areni Zagreb koji će se održati 30. studenog ove godine.

Osim koncerta, najavila je i novi album čije će pjesme izlaziti tijekom nadolazećeg razdoblja, a album je započeo novim singlom „Ono kad” koji je izašao danas!

Novi hit Nine Badrić poslušajte u nastavku:

Fanovi su, kao i obično, oduševljeni Nininom vokalnom izvedbom, ali i tekstom te glazbom za koje se pobrinuo skladatelj Ante Pecotić.

Našoj glazbenoj divi želimo još puno uspjeha!