Moda

Nimalo dosadan jeans! Kristalići na Tally Weijl jeans kompletu podižu svaku kombinaciju!

Antonija Andabak 15. rujna 2020.

Košulju i traperice limitirane edicije možete kupiti zasebno, ali i kao komplet

Sjećate li se bogato ukrašenih ogrlica koje su osvojile accessories scenu prije nekoliko godina, a koje su se vješto kombinirale uz haljine ili zatvorenu košulju, najčešće traper kako bi nakit što više došao do izražaja.

Upravo se takav ukras vratio u rafiniranom obliku ukrašavajući traper košulju i traperice u izvedbi Tally Weijla!

Gledajući traper košulju ispranog izgleda s kristalićima raznih oblika i nijansi, zaključujemo kako bi bilo kakav nakit bio naprosto suvišan, dovoljno je odlučiti se za donji dio garderobe koji može biti u obliku kožne suknje, ili pak traper suknje u jednako ispranom tonu, a stvar možete začiniti i hlačama u boji, baš poput kristalića koji reflektiraju svjetlost u različitim nijansama.

Ako ste ikada pomislili da je jeans jedan od dosadnijih komada garderobe koji zahtijeva “podizanje” drugim dijelovima odjeće, razuvjerite se šarmantnom traper košuljom užeg kroja ili pak mom-fit trapericama višeg struka koji daje raskošnu retro vibru.

Tally weijl traper košulja
Tally weijl traperice
Tally weijl traperice

Košulju i traperice limitirane edicije možete kupiti zasebno, ali i kao komplet, bez straha da ćete postići overdose kristalićima jer isti nisu napadni, već s ukusom naglašavaju klasične komade odjeće.

Isti s polica brzo nestaju, a Tally Weijl trenutno ima super ponudu u kojoj za drugi par traperica dobivate za deset eura nižu cijenu…isplati se “ponoviti se” neizostavnim jeansom!