FOTO by Nike

Bizar

Nike tenisice sa Swarovski kristalima dolaze po bizarno visokoj cijeni

Krešimir Šustić 19. studenoga 2020.

Luksuzni kaktus modeli koji mogu poslužiti jedino za ukras

Modni svijet nas s vremena na vrijeme iznenadi nekim stvarčicama za koje slobodno možemo reći da su bizarne i jednostavno nas šokiraju svojim cijenama i izdanjima u kojima dolaze.

Znamo da postoje luksuzni dizajnerski predmeti za koje je potrebno izdvojiti poveću količinu novca, no ipak nekako mislimo da nisu svi vrijedni velikih cifra po kojima dolaze.

Iako svatko od nas voli kada komad koji nosimo bude primijećen, neke stvari svejedno ne bismo nikada uvrstili u naše modne kombinacije.

Ovog puta su nam za oko zapele upravo takve tenisice s potpisom sportske robne marke Nike, koje dolaze u luksuznom izdanju.

Popularne kaktusice su napravljene u suradnji s popularnim brendom Swarovski i ukrašene su s nekoliko stotina kristala koji označavaju pravi i nepotreban raskoš.

Možemo ih pronaći u dva različita primjerka, platinastom i zelenom, kojima svi kutevi kristala pomažu da postanu nešto poput sjajne disko kugle koja će zasigurno skrenuti pažnju na naše noge.

Najbolje od svega je saznanje da postoji još nekoliko artikala iz kolekcije poput duksice, torbice i ruksaka koji su ukrašeni ovim pretjeranim i bespotrebnim luksuzom.

Za kraj otkrivamo da ako imate $1.250,00 možete odmah krenuti u shopping ovih kristalnih tenisica koje će vam poslužiti kao ukras i ništa drugo.