FOTO by nike.com

Moda

Nike tenisice prekrivene krznom u nježnoj lila boji izgledaju preslatko!

Mia Vodopija 16. kolovoza 2021.

Tko ne bi htio ove mekane ljepotice?

Ljeto je omiljeno godišnje doba mnogih ljudi. Dugi dani, sunce, manjak odjeće, bezbrižnost, sočno voće… puno je razloga za voljeti najtoplije godišnje doba.

Dok su temperature još uvijek na visokoj razini, krećemo u drugu polovicu kolovoza odmorni i spremni za nove radne (i školske) pobjede.

Toplina dugih dana ne može vječno potrajati jer je jesen pred vratima. Nike, kultni američki brend prepoznatljivog loga, već se sprema za vrijeme džempera i kabanica jer predstavlja Nike tenisice niske platforme s fuzzy gornjim dijelom.

Ovom ženskom ekskluzivnom tenisicom dominira suptilan ton jorgovana, koji krasi donji dio tenisice od antilop kože, kao i krznene materijale koji su prisutni po cijelom modelu.

Prljavo bijeli kožni elementi stvaraju kontrast zadržavajući pritom cjelokupni mekani izgled dizajna.

Vezice u krem boji i žuti pjenasti jezik dodatno daju dozu zanimljivog stila. Jedinstveni donji dio od bijele gumene upotpunjuje ovaj Blazer Low model za elegantnu, ali zabavnu ponudu spremnu za jesen.

Nike Blazer Low Platform tenisice će sljedećih mjeseci doći na Nike.com po cijeni od 95 dolara.

Ove su tenisice odlične za sve fashionistice koje žele prve furati nešto novo i posebno. Iako nećete ove tenisice nositi po kišnim danima jeseni, one će biti fenomenalna opcija za one suhe i tople dane kada lagano šećete gradom ili kada idete na kavu u vaš omiljeni kafić.