FOTO by Nike

Moda

Nike tenisice Hawaii uzorka nosit ćemo unatoč dosadnoj kiši!

Antonija Andabak 19. travnja 2021.

Uzorak ovih tenisica imaju jednu poruku - godišnji odmor

Sportska obuća, sudeći po popularnosti, gotovo se izjednačila s onom razinom očaranosti koju pripadnice nježnijeg spola gaje prema cipelama na visoku petu.

Prije nekoliko godina, to su primijetili i sami dizajneri sportskih brendova te primijenili model plasiranja obuće koje svojim uzorcima prate aktualnosti u svijetu mode.

Neizbježni Disney likovi, likovi iz filmova i stripa, prugasti i retro uzorci, te oni cvjetnog dezena, svoje su mjesto pronašli u mnogim privatnim kolekcijama nebrojenih parova obuće nas žena.

Jedan takav par zasigurno će očarati ljubiteljice uzoraka koji zapravo imaju jednu poruku – godišnji odmor.

Popularna Nike silueta Dunk High tenisica, visoki je model obuće savršen za prijelazno vrijeme, a tradicionalni floral print tropskog je karaktera te asocira na vrijeme kada je jednostavnije ignorirati kišu i misli usmjeriti ka ljenčarenju na visokim temperaturama.

Zelenkasto-plava podloga te cvjetovi nježne breskvasto-roze boje, zamamna su kombinacija inspirirana otočjem koje se barem jednom našlo na listi destinacija koje biste željeli posjetiti.

Tenisice su dizajnirane tako da otkrivaju mnoga iznenađenja, pa tako jezičak nike-ica sadrži skriveni džepić za sigurnost sitnih vrijednosti, dok inovativna Zoom Air tehnologija osigurava izdržljivost i udobnost kakva je zamišljena za sportaše, no izvrsno služi i komercijalnoj publici.

S obzirom na to da obožavamo sve što ima veze s egzotičnim krajevima, tako su se ove Nike tenisice našle na vrhu wish liste za koje valja izdvojiti 915,00 kuna kako bi se našle u vašem vlasništvu.

Naručiti ih možete OVDJE.