FOTO by Nike

Moda

Nike šuškave jakne koje bismo voljeli imati uz sebe kada nas uhvati ljetna kiša

Krešimir Šustić 15. travnja 2020.

Možete je nositi i kao torbicu!

U kišno vrijeme, malo tko od nas se voli zateći na otvorenom prostoru, pogotovo ako uz sebe nemamo potrebne dodatke koji će nas zaštititi.

Ako je dodatno popraćena vjetrom, onda je ta spoznaja totalni kaos za naš look. Mokra kosa, odjeća i obuća najgori su scenarij koji nam se može dogoditi i tako nam upropastiti savršen trenutak.

Ljetne kiše su tople i većinu puta kratkotrajne, no i dalje nam nije omiljeno kada nas smoče do kože. Jedino što prihvaćamo kod kiše je ležati i uživati u opuštajućim zvukovima koje nam pruža.

U slučaju da ste vani i da vas iznenadi svojom pojavom, pronašli smo pravo rješenje koje će vas očarati baš kao što je i nas. Zaboravite na nošenje kišobrana koji se u većini slučajeva izgube ili ukradu jer ono što nam nudi američki brend Nike prava je poslastica za sve ljubitelje ove padaline.

Šuškava jakna dolazi nam u klasičnoj crnoj i hit žutoj boji i pravi je primjer sportske odjeće kakvu dizajnira ova robna marka. Prednji dio je šuškavi, a stražnji od prozirnog materijala uz kojeg vam neće biti vruće i koža će normalno disati. Iako nema kapuljaču, dovoljno je da je otkopčate, malo podignete i prekrijete njome glavu u slučaju pljuska.

S bočnih strana možemo vidjeti šarene motive koji odlično pristaju uz ovaj model i daju mu dozu šarenila i razigranosti. Jedna stvar nas je posebno oduševila, a to je da je možemo nositi i kao torbicu.

Sve što trebate je pažljivo složiti jaknu i ona se magijom pretvara u torbicu koju možete nositi preko ramena. 2u1 proizvod je obećavajući, a uz sve praktičan i poseban.

Ako vas je ovaj 2u1 proizvod zaintrigirao, možete ga nabaviti na LINKU i vjerujte nam, nećete požaliti!