FOTO by Asos

Moda

Nike ruksak pinky boje prava je šminka!

Viktoria Šafranić 28. siječnja 2021.

Želimo ovaj modni dodatak u puderasto rozom ruhu!

Prošlu godinu svi želimo zaboraviti. S 1.1. okrenuli smo novi list i sami sebi obećali da više nijedan dan nećemo potratiti. Naravno, ponekad ne možemo utjecati na neke stvari i nije baš sve ovih dana onako kako želimo, ali ono što možemo je dati sve od sebe da nam svaki trenutak bude nezaboravan.

Čim su se pojavile zrake sunca, kao da smo dobili neku dodatnu energiju koja nas tjera na svjež zrak.

Vjerojatno ste barem jednom u ovom mjesecu pomislili na vikend izlet ili odlazak u prirodu, samo da se malo maknete od svega i razbistrite misli. Bez obzira je li riječ o planinarenju, običnoj šetnji ili odlasku u snježne krajeve, nije vam potrebno mnogo da biste isto i realizirali.

To ne mora biti ništa skupocjeno, ponekad je jedan dan dovoljan da udahnemo pozitivu i napunimo bateriju za predstojeće izazove.

Ono na što treba obratiti pažnju je da uz sebe imate dovoljno tekućine, neke grickalice ili voće, mobitel ili mapu kako se ne biste izgubili, a ne bi bilo loše ni da povedete dragu osobu, koja će vam praviti društvo.

Mi smo upravo naišli na ruksak koji je toliko sladak da se od njega ne bismo odvajali. U mini izdanju, stvoren je da vas ne opterećuje, a istovremeno da u njega stanu sve one esencijalne stvarčice.

Mislimo da bi bio izvrstan suputnik na izletu, ne samo zbog svoje funkcionalnosti, već i zbog ljupkog dizajna. Može se nositi kao 2u1, ruksak ili torbica, a iako je malen, ima čak nekoliko pretinaca.

Za sve kojima je Nike jedan od najdražih brendova, obožavaju puderasto rozu boju i žele si priuštiti jedan novi modni dodatak, onda saznajte više detalja o istome na Asosu.