FOTO by Nike

Moda

Nike predstavio svoje božićne Air force tenisice

admin 18. listopada 2021.

I dolaze za velike i male!

Iako nas Sunce još uvijek časti svojim zrakama psihološki se pripremamo na dolazak sivila i malo ružnijih dana. Ono što nas može razveseliti je činjenica da su blagdani iza ugla i na nama je da ih iskoristimo na najbolji način kako bi nam raspoloženje bilo u pozitivi.

Jedan “ultra trash izlizani” savjet je taj da krenete s blagdanskom dekoracijom što ranije jer znanstvenici već godinama rade istraživanja kako to pozitivno utječe na nas. Ne morate pretjerivati pa odmah danas otpakirati sve kutije s blagdanskom dekoracijom, ali krenite malo po malo, korak po korak…

Kada smo kod koraka, pronašli smo tenisice koje i doslovno mogu predstavljati vaš “prvi korak” u početku pripreme za blagdane. Iz Nike nam dolazi Božićni Nike Air Force 1 model koji već na prvi pogled vrišti “Božić!”.

Da stvar bude još bolja dolaze u verziji za velike i male tako da bez problema možete uskladiti pravi obiteljski outfit.

Modelom prevladavaju prave božićne boje, crvena, zelena i bijela, a poput zlatne zvijezde na vrhu bora istaknut je i Nike logotip kvačice. Savršeno! Čak i ako trenutno nemate nekog mališana u svojem životu maleni model toliko je sladak da bismo ga mogli iskoristiti i kao ukras na ovogodišnjoj jelki.

Osim što ćete ovaj model moći koristiti kao “hodajuću božićnu dekoraciju” možete biti sigurni da se radi o kvalitetnoj obući finih materijala. Bez problema ćete u njima moći obići sve trgovačke centre u potrazi za završenim poklonom i vaše noge neće biti umorne.

Nadamo se da su iz Nike-a i vas ovim modelom pogodili ravno “u sridu” i da sam pogled na ove velike i male tenisice budi blagdansku nostalgiju u nama.

Za sada nema točnih informacija kada ih možemo ugledati na policama ili unutar neke web trgovine, ali budući da se blagdani opasno bliže, ne sumnjamo da je to vrlo brzo.