FOTO by Nike.com

Moda

Nike predstavio svoj prvi zimski model s motivima igre u snijegu

admin 17. rujna 2021.

Let it snow, let it snow, let it snow...

Svake godine jesen traje sve duže, a proljeće počinje sve ranije i nije teško doći do zaključka da se sa zimom nešto čudno događa. Klimatske promjene i bahatost čovjeka dovele su do toga da priroda svojim reakcijama govori da nešto nije u redu. Ledenjaci se tope brže nego je očekivano, a svaka promjena donosi i neke katastrofalne popratne pojave.

Iako su ledenjaci daleko od nas te nas njihovo rapidno otapanje ne zabrinjava toliko, ono što bi nas trebalo zabrinjavati je da u posljednjih 5 godina nismo imali snijeg na kakav smo navikli kada smo bili nešto mlađi. Zimske radosti i uživanje u dubokom snijegu postali su rijetkost, a sloj prašine na sanjkama i podrumu svake je godine sve deblji.

Uskoro ćemo ući u blagdansko razdoblje, a Božić i doček Nove godine predstavljaju vrhunac. Sjetite se kada ste zadnji put kitili bor dok je vani padao snijeg ili slavili doček Nove godine paleći prskalice s čizmama u snijegu.

Svake godine se nadamo da ćemo ovih blagdana uživati u snježnoj idili pa tako ni ove godine ne gubimo nadu. Kako bi nam ublažio nostalgiju za snijegom iz Nikea su za ovu sezonu spremili model u nježnoj bijeloj boji i s bijelim krznom koji predstavlja platno za razigrane animacije koje su po njemu razbacane.

Zimske radosti oslikavane su sa svih strana, dok je džon ukrašen snježnim pahuljama koje izgledaju preslatko.

Iako još nema službenog datuma i cijene namijenjene za ovaj model, sigurni smo da ćemo brzo saznati i donijeti odluku da li smo spremni investirati u još jedan model omiljenih zimskih tenisica.