FOTO by Nike

Moda

Nike predstavio svoj ljetni model u pastelnoj boji

admin 10. srpnja 2023.

Nove Cortezice viđamo na kapaljku, ali kada stignu oduševe!

Iako je prošle godine Cortez model napunio okruglih pedeset godina, 2022. godina nije nam donijela pretjerano mnogo novih modela jednog od najpopularnijeg Nike modela.

Nije da nisu predstavili ništa novo, ali ono predstavljeno nije u nama izazvalo onaj wow efekt koji je nekad davno Cortez izazivao svojim modelima. No izgleda da stvari idu na bolje jer upravo smo pronašli najnoviji Cortez model koji izgleda predivno.

Najnoviji Cortez model uvodi nas u ljeto svojom nježnom pastelnom bojom, i za razliku od nekih prethodnih unisex modela, ovaj je predstavljen kao – ekskluzivno za žene.

Iako smo model etiketirali kao onaj u pastelnoj boji, iz Nike-a službeno kažu da je riječ o boji preplanulog tena za vrijeme ljetnih dana.

Nježno pastelnu boju, koja se proteže kroz čitavo gornjište modela, upotpunjuje i Nike logo ispunjen motivima kao što smo viđali na tabletićima naših baka.

Tu je i standardna nazubljena potplata koja obilježava svaki Cortez model, a umjesto pastelne boje, dolazi u kombinaciji bež i bijele.

Nadamo se da je ovo samo prvi u nizu povratka predivnih Cortez modela i da ćemo u budućnosti u njima uživati više no prošle godine. Ovaj model bit će uskoro predstavljen na službenim Nike stranicama po cijeni od oko 140 eura.

Nadamo se da ste se i vi zaljubili u ovaj nježni ljetni model i da ćete ga bez problema uklopiti u svoje ljetne outfite.