FOTO by Buzz / Instagram @life_novi_list

Moda

Nike kompletić u skupocjenoj bež svestran je u svakom pogledu!

Daria Lovrić 27. rujna 2023.

Sportska elegancija jamči udobnost i efektan styling!

Kod odabira odjevne kombinacije najvažnije nam je da je udobna i da se u njoj osjećamo opušteno i ugodno. Naravno da u specijalnim prigodama odjenemo komade koji nas stišću ili obuću od koje nas bole noge, međutim za ljepotu se nekada mora malo i pretrpjeti.

Ipak, većinu vremena biramo odjevne komade koji nam stoje kao saliveni, u njima se lako krećemo i osjećamo kao da možemo pokoriti svijet. Popularni brend Nike lansirao je efektan kompletić u skupocjenoj bež nijansi koji ćete poželjeti nositi od jutra do mraka.

Isfurajte šarmantnu modnu kombinaciju koja popravlja dan

Iako ga možete nositi odvojeno, nama se najviše sviđa u kompletu s efektnim bijelim tenisicama i zlatnim nakitom.

Nike Air jakna
Nike Air jakna – 126,99 €

Kratka Nike Air jaknica kratkog kroja sinonim je za udobnost i jednostavan stil. Zakopčava se cijelom dužinom, tako da se lako skida i oblači. Zategnete li porub pomoću vezica naglasit će se struk, ali i spriječiti prodiranje hladnoće i vjetra.

Nike Air hlače
Nike Air hlače – 87,99 €

Nike Air hlače spremne su za sve gradske avanture. Lagane hlače s visokim strukom pružaju osjećaj udobnosti dok predimenzionirani upečatljivi remen olakšava zakopčavanje i služi kao efektan modni detalj. Najviše nam se sviđa što se uz pomoć elastičnih vezica na nogavicama može promijeniti stil i podesiti dužina hlača.

Nike Air komplet potražite putem Nike ili Buzz web trgovine.