Obuća

Nike Cortez u žutoj boji ostavlja bez daha

Engineer 23. srpnja 2019.

Ove sezona žuta je hit među bojama

Kažu da je Sunce izvor života i da je ono pokretač svega što se događa. Sav život na Zemlji ovisi o energiju koju dobivamo sa Sunca u obliku topline i svjetlosti. Sunčevu energiju trebaju biljke za svoj razvoj. Potrebna je i životinjama i ljudima. Sunce direktno utječe na stanje našeg duha. Sunce je besplatno i skoro ga svaki dan možemo vidjeti, pa zašto ga ne iskoristiti za naše zdravlje. Osim što ima antibakterijski efekt, važan je faktor u metabolizmu stanica te podiže imunitet.

Zaključak: bez Sunca nema života za čovjeka!

Ako je Sunce odlučilo biti žuto onda mora da ima nešto posebno u toj boji. Nismo jedini kada kažemo da je žuta prekrasna, ali ove sezone ta je boja doživjela neviđenu popularnost i već neko vrijeme uživa kao favorit boja ljetnih dana.

Stoga nije čudno da su nam koljena zaklecala kada smo pronašli novi model žutih Cortezica. Jarko žuta boja osvojila nas je na prvu, a jednostavni detalji poput brušene kože i bijele Nike kukice čine ovaj par neodoljivim. Svoj nadraži model tenisica pronašli smo u najdražoj boji.

Zaključak: bez žutih Cortezica ljeto je nezamislivo

Nije slučajnost što smo povukli paralelu Sunca i Cortezica, ali realno: oboje su žute boje, oboje nas čine sretnim i bez njih ljeta su nezamisliva.

Neodoljive Nike Cortez u žutoj boji pronašli smo unutar Nike web trgovine po cijeni od 619,00 kn.