FOTO by sneakernews.com

Moda

Nike Cortez tenisice dolaze u novim neodoljivim ljetnim nijansama

Daria Lovrić 15. srpnja 2022.

Moderan dizajn i popularni "terrazzo" detalji u najudobnijem modelu tenisica...

Nove modele Cortez tenisica nemamo prilike vidjeti tako često stoga ih uvijek s nestrpljenjem očekujemo. Moramo priznati da smo se oduševili kada smo naletjeli na dva tek predstavljena modela Nike Cortez x The Union LA koji će svjetlo dana ugledati za nekoliko dana.

 Nike Cortez x The Union LA tenisice 1
Nike Cortez x The Union LA tenisice

Za ljeto 2022. Nike je lansirao Cortezice koje ove godine slave svoj 50. rođendan. Oba para – Smoke Grey i Lemon Frost sastoje se od 4 boje i potplata koji svojim dizajnom podsjeća na terrazzo efekt.

 Nike Cortez x The Union LA tenisice
Nike Cortez x The Union LA tenisice

Nike Cortez Lemon Frost

Lemon Frost model neutralne bež boje dolazi u kombinaciji nježnih tonova lila i žute te koraljno crvene.

  Nike Cortez x The Union LA tenisice Lemon Frost
Nike Cortez x The Union LA tenisice Lemon Frost

Linije originala vidljivo su prisutne, međutim oblikovane su na suvremeniji način, podsjećajući na futuristički dizajn kojeg njeguju iz The Union LA-a. Kombinacija potplata s modernim linijama ovom šarmantnom modelu daje jedan moderan dizajn.

Nike Cortez Smoke Grey

U Lemon Frost modelu prevladava nježno siva boja, dok su linije u kombinaciji vibrantno plave, jarko žute i pastelno ružičaste nijanse.

  Nike Cortez x The Union LA tenisice Smoke Grey
Nike Cortez x The Union LA tenisice Smoke Grey

Baze Cortez modela čine nježne i neutralne nijanse dok se na njima isprepliću zaigrane nijanse. Nasumična color-blocking tehnika na Cortez tenisicama izdvaja ih iz mase i čini statement komadima obuće.

Kroz nekoliko dana ovi će modeli biti dostupni, po cijeni od 130$. Iako ljeti više preferiramo otvorenu obuću, u glavi već imamo mnoštvo ljetnih outfita koji će uz ove chic tenisice izgledati savršeno.