FOTO by Nike

Moda

Nike Cortez dolazi u nježnim pastelnim bojama!

admin 20. svibnja 2022.

Već smo zaboravili koliko volimo Cortezice

Unazad dvije godine Cortez modeli dolazili su na kapaljku i već smo pomalo zaboravili na ovaj plemeniti model brenda Nike.

Moramo priznati da smo se oduševili kada smo sasvim slučajno naletjeli na tek predstavljeni model Nike Cortez x The Union LA koji nije u potpunosti ono što smo čekali, ali ipak nismo ostali imuni na prepoznatljive linije i nježno pastelne boje koje ga krase.

Iako su linije originala zasigurno i vidljivo prisutne, oblikovane su na mnogo suvremeniji način, pomalo podsjećajući na futuristički dizajn kojeg njeguju iz The Union LA-a. Cortez, međutim, zamišlja manje optimističnu budućnost, budući da međupotplat izgleda istrošeno, s rupama na bočnim stijenkama.

Kroz većinu modela proteže se fino brušena koža nježnih boja s dodatnim antilop panelima

Što se tiče boja najviše su izraženije nijansa plave i ružičaste koje dolaze kao primarne, pojačane još nekim divnim proljetno ljetnim bojama.

Bazu kompletnog modela čini bež boja koja unosi malo mira u ionako zaigrane nijanse koje se nalaze oko njega.

Ovaj model svoju će premijeru ugledati kroz nekoliko tjedana i dolazi s cijenom od 150$. Nadamo se da su i vas očarale linije i boje i da već vidite nekoliko ljetnih outfita koji će uz ovaj model izgledati savršeno.