FOTO by Nike

Moda

Nike Benassi natikače dostojne su klanjanja

Krešimir Šustić 10. travnja 2020.

8 modela iz kojih se nećete izuvati

Dolaskom toplih i sunčanih dana, izbor odjeće i obuće svodi se samo na one komade u kojima se osjećamo prozračno i ugodno. Kako bi neometano mogli obavljati aktivnosti tijekom dana posežemo za laganim materijalima uz koje se osjećamo poletno.

10 H&M natikača koje možete nositi već sada!

Na policama omiljenih trgovina smjestili su se razni modeli sandala, cipela i natikača u kojima će naše noge imati svu potrebnu svježinu. Ponuda je zaista ogromna, a mi jedva čekamo vidjeti kako će se nositi na gradskim ulicama i koji će zasjesti ove godine na tron.

Natikače su postale glavni favoriti kada je u pitanju najudobniji izbor za naša stopala. Nosimo ih u poslovnim kombinacijama, na plažu, kod kuće i naravno u neizostavnim casual izdanjima.

Sportski komadi posebno su nam dragi jer pašu i uz haljine i uz hlače, a uz sve to zrače jednostavnošću i elegancijom. Tražeći one koje najviše volite, na Nike web shopu pronašli smo novitete koji su nas očarali dizajnom.

Dolaze u klasičnim bojama poput crne i bijele, a krase ih razni motivi od kojih se naravno ističe onaj s cvjetnim printom. Šarena igra boja poziva nas na veselje, jamči nam kvalitetu i osigurava korake zbog kojih ćemo se osjećati kao da hodamo po oblacima.

Brend koji je poznat po izradi sportske opreme jasno pokazuje kako se kroje trendovi. Kolekciju možete pogledati klikom na LINK.