FOTO by nextdirect.com/hr

Moda

Nike Air Force tenisice u baby blue nijansi nalik su mirnom moru!

Viktoria Mikulić 13. srpnja 2022.

Prekrasan model upotpunjen nježnim bojama ljetni je favorit!

Ljetni dani vratili su optimizam u naše živote. Sunce, more, mnoštvo slobodnog vremena iza posla, godišnji odmor, aktivnosti na otvorenom, ah to magično ljeto…

Iako nam svima smetaju visoke vrućine, sjetite se samo zimskog perioda, kraćih dana ispunjenih depresijom i hladnoćom, i odmah će vam ovo bezbrižno godišnje doba postati draže.

Ljeto je rezervirano za otvorenu obuću, no kada je Nike u pitanju, jedno je sigurno, tenisica se ne odričemo ni u srpnju i kolovozu. Ovaj poznati sportski brend uvijek uspijeva osmisliti nešto toliko atraktivno da odmah privuku našu pažnju i već za nekoliko trenutaka, novitet je u virtualnoj košarici i na putu prema našoj adresi.

Nove baby blue tenisice podsjećaju nas na more i vedro nebo, a tu je i detalj biljke koji odaje još slađi dojam.

Riječ je o Nike Air Force 1 modelu koji je spoj prošivenih slojeva, hrabrih boja i trendi detalja. Izrađen od najmanje 20% recikliranih materijala, gornjište ima platno spremno za ljeto, a legendarni potplat ima gumu s dodatkom pluta.

Nedavno smo predstavili Nike Air Force 1 tenisice koje izgledaju kao imitacija morskih valova, no mnogi su se složili da iste više asociraju na zimu, pahulje, pa čak i kultnu Elsu. Nadamo se da će ovaj novi model pronaći mjesto u srcu fashionistica tijekom ljetnih dana.  

Ove tenisice naš su ljetni favorit, a ako ih i vi želite nositi čim prije, naručiti ih možete putem https://www.nextdirect.com/hr/!