FOTO by Nike

Moda

Nike Air Force & Swarovski tenisice! Što kažete?

admin 17. studenoga 2021.

Dolaze u crnoj i bijeloj boji

Nakon što već nekoliko mjeseci ne pronalazimo nove Cortez modele fokus brenda Nike prebacili smo na Air Force One tenisice. U snježno bijeloj ili nekoj upečatljivoj uvijek ih je jednostavno iskombinirati za ležeran i casual outfit za odlazak na kavu ili u šoping.

Za razliku od konkurenta adidasa, Air Force One svoje suradnje s drugim brendovima radi puno rjeđe, ali kada ih napravi onda to bude ili totalni pogodak ili totalni promašaj. 

Posljednja u nizu suradnji dolazi sa senatorom luksuznog nakita, brendom Swarovski koji su ovog puta otišli korak, ili nekoliko njih dalje.

Upravo je predstavljen Air Force & Swarovski model koji dolazi u crnoj i bijeloj boji i bit će najpametnije ostati neutralan po pitanju dodijeljenih epiteta.

Ako vam kažemo da su nam tenisice slatke, a nadodamo da nam je prva asocijacija kada smo ih vidjeli Batmobil, onda bi vas mogli zbuniti pa ćemo samo reći – tko voli nek izvoli.

Sigurni smo da će ovim modelom najviše profitirati one osobe koje žele da svaki njihov korak plijeni pažnju, a s ovim modelom pažnja dolazi sama od sebe.

Maleni kristalčići i zakovice koji drže “konstrukciju” nadodanu na standardni model nemoguće je ne primijetiti i prokomentirati.

Budući da je ovo samo sneak peak vijest, još nije poznat datum kada će biti dostupne na tržištu.

Oni kojima su se oči otvorile kada su ih vidjeli sigurno će pomno pratiti sve novosti unutar Nike web trgovine.