FOTO by Instagram @music.awards.ceremony

Poznati

Nikad ljepša Jelena Rozga oduševila fanove predivnom linijom i modnim odabirom!

Daria Lovrić 26. siječnja 2023.

Zablistala je u najseksepilnijem izdanju do sada na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony...

Beogradska Štark Arena jučer je bila epicentar regionalne glazbene scene, povodom trećeg izdanja Music Awards Ceremony. Riječ je o najvećem regionalnom glazbenom događaju i traje dva dana.

Jučer su nastupali Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, te Petar Grašo koji je osvojio nagradu za koncert godine. U ulozi voditeljskog para ove su se godine našli Jelena Gavrilović i Tonči Huljić.

Jelena Rozga bez konkurencije!

Jedna od glavnih zvijezda večeri bila je splitska diva Jelena Rozga. Popularna 45-godišnja Jelena zablistala je u upečatljivom izdanju i oduševila tamošnje medije modnim odabirom.

Jelena Rozga je za ovogodišnje izdanje regionalne glazbene dodjele nagrada Music Awards Ceremony izabrala glamuroznu crnu haljinu otkrivenih leđa s prorezima.

Jelena Rozga  Music Awards Ceremony
Jelena Rozga Music Awards Ceremony

Vidno raspoložena i nasmijana pjevačica pozirala je okupljenima u svom najseksepilnijem izdanju do sada, a mediji su joj dodijelili ime boginje.

Moramo se složiti da Jelena izgleda nevjerojatno i da su u njenom slučaju godine samo broj stoga nas ne čudi što su jučer baš sve oči bile uprte u nju!