FOTO by Lyst

Moda

Nije šala! Stigle čupave sandale s baršunastom ružom u verziji Burberryja!

Viktoria Mikulić 04. listopada 2023.

Glupost ima svoju cijenu, točnije 920 €!

Ponekad nam se čini da se modni dizajneri uistinu jako dobro zabavljaju. Njihovi kreativni umovi neumorno rade kako bi upotpunili naše živote svojim modnim kreacijama. Nažalost, sve češće nas iznenađuju nekonvencionalnim novitetima koji izazivaju čuđenje i negative kritike, barem s naše strane.

Očito je u današnje vrijeme bitno lansirati nešto o čemu će se pričati, a manje je važno je li to nosivo, barem nam se tako čini sudeći prema novim sandalama s potpisom Burberryja koje dolaze u žutoj i ljubičastoj boji.

Slaveći eklekticizam britanskog stila, Burberryjev glavni kreativni direktor osigurava da kolekcija jesen/zima 2023. stavlja u prvi plan jukstapoziciju (Značenje: stavljanje uz, pokraj ili pored jedno drugoga).

Jedan takav primjer su njihove nove sandale napravljene od raskošne čupave tkanine koja je obično rezervirana za podstave kaputa i zimske čizme.

Kao finalan touch, tu je baršunasti cvijet koji označava njihove britanske korijene. Ove sandale nas pomalo vraćaju u ljetne dane, ali nas i uvode u jesen. U svakom slučaju, mi ne bismo voljeli da griju naša stopala.

Ove sandale bile bi prekrasne ili da imaju samo baršunastu ružu, ili da ih krasi mekano perje, međutim u kombinaciji nikako ne idu zajedno. No tko smo mi da sudimo. Ime brenda dovoljno je prepoznatljivo u čitavom svijetu da se može poigrati s ovakvim kreacijama, a nama ne preostaje ništa drugo nego spustiti glavu…

P.S. Njihova cijena iznosi 920 €!