FOTO by Instagram @smegusa / Smeg

Dekor

Nije li ovo najslađi hladnjak na svijetu koji ste ikada vidjeli?

Daria Lovrić 19. siječnja 2023.

Stigao je još jedan SMEG novitet koji nas je očarao!

Ujedinjenje kultnih brendova ponekad rezultira primjercima o kojima se puno priča, međutim ne baš svaki put u pozitivnom kontekstu. Ipak, neke od suradnji baš uvijek uspiju!

Suradnja dviju legendarnih marki – Smeg i Peanuts, rezultirala je lansiranjem na tržište jednog od najslađih mini hladnjaka koji smo ikada vidjeli. Popularan brend kuhinjskih aparata u vintage izdanju, lansirao je novitet u znak naše ljubavi prema crno-bijelom psiću i žutoj ptičici.

Snoopy hladnjak donosi razigranost u vašu kuhinju

Jednostavan dizajn preslika je prvih SMEG frižidera koji su se proizvodili 1950-ih godina u mini verziji.

Smeg Snoopy hladnjak
Smeg Snoopy hladnjak

Ovaj preslatki mini hladnjak prekriven je potpuno bijelom bojom i krasi ga lik neodoljivog Snoopyja. Minimalistički dizajn prikazuje Snoopyja kako sjedi na zemlji i gleda prema Woodstocku koji se vozi u upečatljivom crvenom balonu na vrući zrak.

Moramo priznati da je zaista riječ o jednom od najunikatnijih hladnjaka koje smo vidjeli. Budući da je ovaj mini hladnjak iz Smega, riječ je o kuhinjskom aparatu retro dizajna, nevjerojatno visoke cijene, točnije 2000 dolara.

Ipak, radi se o limitiranom izdanju, pa nižu cijenu nismo ni očekivali. U svakom slučaju, moramo priznati da se radi o malom remek-djelu koje će pri svakom ulasku u kuhinju vlasniku izmamiti osmijeh na lice!