FOTO by TikTok @mumdadof7

Bizar

Nije li ovo najbolja maska za lice?

admin 27. srpnja 2020.

Uz maleni dodatak koji održava dobro raspoloženje ova maska zasluženo spada u proizvod godine

U godini koja nosi epitet kao najgora u posljednjih nekoliko desetljeća, humor je dobrodošao i svaki oblik pozitive barem malo ublažava trenutnu situaciju. Jedna žena iz Engleske svojim je smislom za humor doprinijela cjelokupnoj situaciji, a proizvod koji je osmislila zasluženo spada u jedan od najkreativnijih koji smo vidjeli.

Maske za lice postale su svakodnevica i gotovo je nezamislivo ući u bilo koji zatvoren prostor bez nje. Mnogi poduzetnici iskoristili su situaciju i danas možemo vidjeli maske za lice s kršćanskim, filmskim, crtanim i drugim motivima. No da možemo birati s veseljem bismo odabrali masku s početka članka čiji je proizvod vinuo Emily Rumbold među najbolje inovatore ikada.

TikTok @mumdadof7

Riječ je o maski za lice koja vam dopušta da u bilo kojem trenutku zastanete i konzumirate gutljaj svog omiljenog vina, bez da ju skidate ili pomičete u stranu. Tehnologija koja vam dopušta ovaj neviđeni manevar skriva se u dizajnu i kreativnosti koji će vas ostaviti bez teksta.

@mumdadof7

##lockdown ##masks ##fyp ##foryou ##covid ##doingmybit ##stayhome ##share ##follow ##melbourne

♬ Laugh Pause – crispinion

Emily Rumbold iskoristila je pakiranje vlažnih maramica koje na vrhu imaju plastični otvor te isti prilagodila i povezala s licem. Cilj ove inovacije trebala je biti šala, ali ona je prerasla u opće prihvaćanje entuzijasta koji su ideju vidjeli itekako svrsishodnom.

TikTok @mumdadof7

U posljednje vrijeme viđam puno različitih dizajni maski za lice, na kojma je bitniji dizajn od zaštite. Odlučila sam se priključiti zajednici koja smišlja smiješne i zabavne maske lice i cilj svega bio je samo nasmijati ljude. Nisam mislila da će većina moj proizvod shvatiti za ozbiljno, ali pozitivne kritike i naziv izum stoljeća čak su i mene uspjele nasmijati” – izjavila je inovatorica ove urnebesne maske za lice.

Kako god, vino je u igri pa ćemo se i mi svrstati u onu struju ljudi koji će za ovaj proizvod reći samo jednu riječ – Odlično!