Nicki Minaj za nastup odabrala kreaciju našeg domaćeg dizajnera!

Viktoria Šafranić 21. kolovoza 2018.

Na dodjeli MTV-jevih VMA nagrada, poznata američka reperica nastupila je u kostimu Juraja Zigmana!

Riječki dizajner Juraj Zigman poznat je po nesvakidašnjim odjevnim komadima koji nisu poznati samo na našim prostorima, već ih nose zvijezde diljem svijeta. Nakon jučerašnje dodjele MTV-jevih VMA nagrada, naš modni kreator itekako može biti ponosan jer je za nastup na ovoj kultnoj manifestaciji Nicki Minaj odabrala kreaciju upravo s njegovim potpisom.

Na crvenom tepihu pojavila se u totalno neobičnoj kreaciji koja se sastojala od bodija i prozirnog tila brenda Off-White te je ovu kreaciju odmah objavila na svom Instagram profilu. No ono što je odjenula nakon toga ipak nije imalo konkurencije.

Na pozornicu je izašla u futurističkom korzetu zlatne boje s ekstravagantnim ružičastim plaštom koji je u toku nastupa skinula. Ovu jedinstvenu kreaciju potpisuje poznati hrvatski dizajner Juraj Zigman koji je danas na svom Instagramu objavio njezinu fotku, a koja je u samo 5h prikupila gotovo 5000 lajkova. Također, popratili su je i brojni komentari s riječima hvale za našeg dizajnera.

Zigman je poznato ime među brojnim celebrytjima, a nakon ove reference definitivno će postati još prepoznatljivije. Svaka čast!