FOTO by Nike

Moda

Nice Cortez presvučen bijelom brušenom kožom prava je modna zimska poslastica

admin 06. prosinca 2022.

U snježno bijeloj boji s nekoliko upečatljivih detalja...

Stvarno se nadamo da će nas ove godine zima počastiti snježnim pokrivačem i da ćemo imati bijeli Božić kako bismo maksimalno mogli uživati u blagdanskoj atmosferi.

Za sada još nema nekih očitih naznaka pojave snježnih pahulja, ali vjerujemo da će skorašnji pad temperatura pridonijeti tome da barem malo uživamo u zimskoj idili.

Zimski model Nike Cortez tenisica
Nike Cortez brušena koža

Sve ljubitelje snježnih pahulja možda oraspoloži novi Nike Cortez model koji se svojim bijelim nijansama odlično uklapa u nadolazeće razdoblje.

Bijela brušena koža daje dodatni efekt friško napadalog snijega i na prvi pogled izgleda kao da je ovaj model umotan u mekano krzno.

Nike Cortez brušena koža

Osim finih bijelih nježnih nijansi tu je i nekoliko upečatljivih detalja u vidu smeđeg Nike znaka i crvene crte na potplatu. Sve ostalo je standardni Cortez model koji nas svojim dizajnom oduševljava već godinama i koji, nakon dužeg vremena, opet ima novitet koji budi leptiriće u trbuhu svake fashionistice.

Nike Cortez brušena koža

Gumeni nazubljeni potplat omogućit će vam udobnost te će spriječiti proklizavanja i na najneugodnijim površinama.

Zimski model Nike Cortez tenisica
Nike Cortez brušena koža

Ova vrsta potplata svoju je premijeru imala davne 1972. godine, i upravo ovaj model slavi 50 godina što je vidljivo na nekim detaljima koji se nalaze po modelu.

Nike Cortez brušena koža

Datum lansiranja još nije poznat, ali sigurno je da ćemo ga do Božića imati prilike vidjeti i na svojim stopalima.