FOTO by Camping Plitvice

Putovanja

Doživite nezaboravan glazbeni spektakl – Nina Badrić u luksuznom resortu Camping Plitvice!

Viktoria Šafranić 07. listopada 2020.

Rezervirajte svoje mjesto još danas i uljepšajte si sredinu listopada na najbolji mogući način…

Nadomak Plitvičkih jezera, početkom prošle godine otvoren je Camping Plitvice, resort s pet zvjezdica koji je u kratkom vremenu postao omiljena turistička destinacija, kako stranih tako i domaćih gostiju.

Mirna i opuštena atmosfera daleko od gradske užurbanosti, kvalitetna gastronomska ponuda i moderan dizajn samo su neki od njihovih glavnih aduta, koji su ovaj resort plasirali među najbolje.

U svrhu imidža i sa željom da se ova sezona na spektakularan način privede kraju, a pritom osluškujući želje i potrebe svojih vjernih gostiju, Camping Plitvice organizira ekskluzivne ‘Acoustic Pulse’ koncerte u Camping Plitvicama.

Riječ je o intimnim koncertima u prirodnom okruženju rezerviranim samo za goste resorta, kojima garantiraju dobru zabavu te istodobno omogućuju nezaboravno iskustvo svima koji tamo odsjedaju.

Acoustic nastupi glazbenih zvijezdi, intimna atmosfera s 5 zvjezdica i puno dobre zabave, očekuju vas već iduće srijede(četvrtka), prisustvom glazbene ikone koja će svojim božanstvenim glasom uveličati večer – Nine Badrić.

Ako želite biti dio odlične zabave koja će zaiskriti vaša srca, a pritom imate priliku odsjesti u luksuznom resortu i posjetiti brojne prirodne ljepote koje vas tamo okružuju, zabilježite u kalendar datume od 14.-16.10. i rezervirajte smještaj putem LINKA.

Također, možete se okušati i u giveawayu koji je trenutno u tijeku na Facebook stranici Camping Plitvice, te osvojiti 2 noćenja s polupansionom za 4 osobe i gala večeru uz NINU BADRIĆ Unplugged u ovom luksuznom resortu. Više detalja o nagradnom natječaju možete pronaći OVDJE.

[OSVOJI 2 NOĆENJA s polupansionom za 4 OSOBE i gala večeru uz NINU BADRIĆ Unplugged u Campingu Plitvice]*🎼🎤Želja nam…

Posted by Camping Plitvice on Monday, October 5, 2020

Neovisno o tome želite li već dugo posjetiti Plitvice ili planirate jesenski izlet s obitelji u prirodu, maštate o proslavi rođendana s prijateljima na predivnoj lokaciji, ili vam je samo potreban bijeg od stresa i dobra zabava, Camping Plitvice destinacija su koja se ne propušta.

Za više informacija o luksuznom resortu posjetite njihovu službenu stranicu. Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.