FOTO by Next

Dekor

Next vam donosi božićne Gingerbread šalice za cijelu obitelj

Mia Vodopija 19. studenoga 2021.

Tko ne voli božićne obiteljske šalice?

Koji je vaš najdraži način započinjanja jutra? Rastezanje, ispijanje čaše vode, pisanje u dnevnik snova ili nešto potpuno drugo?

Mnogi ljudi nisu toliko ambiciozni da započnu dan dnevnikom snova, već se lijeno “dogegaju” do kuhinje gdje računaju na razbuđujuću moć tople tekućine koja će ih brzo ‘dignuti’.

Bilo da uživate u jutarnjoj kavi ili pak zelenom čaju u ovim hladnim jesenskim jutrima, uvjereni smo da imate najdražu šalicu iz koje pijete. Iako neki smatraju da je djetinjasto imati omiljenu šalicu, mi se ne bismo složili.

50 kn

Postoji nešto lijepo u tome da imamo baš onu šalicu koja nam izmami osmijeh na lice dok čekamo vodu da zakuha. Ti jutarnji trenuci tišine, dok grad obavijen maglom još sneno spava, posebna su vrsta jesenske čarolije.

Za sve one koji žele imati matching šalicu s ostatkom obitelji, mi smo se bacile u potragu i pronašle na Nextu božićne obiteljske šalice.

50 kn
46 kn

Ove Gingerbread family šalice upotpunjene su slovima i zimskim uzorkom snijega, bora i malenog gingerbread čovječuljka. Jednostavno nas mame na kupnju!

50 kn

Šalice nisu samo izdržljive, već daju onaj cozy ugođaj, a uz knjigu u opuštajućoj sofi, možete uživati u toplom ili hladnom napitku. Uz njih možete nabaviti i čajnik koji će se savršeno uklopiti u cijelu Gingerbread priču.

138 kn

Ove šalice su super poklon i dodatak svakoj kuhinji. Uvjerene smo da ćete očarati članove obitelji novim keramičkim poslasticama koje možete naći na Nextu.