FOTO by Next

Dekor

Next košare za pohranu u novom životinjskom ruhu

Mia Vodopija 26. svibnja 2021.

Nikada ne možete imati previše košara - zato donosimo četiri košare životinjskih oblika.

Košare su odlično rješenje za pohranu u koje možete staviti sve, a najbolje košare su one koje pogađaju slatko mjesto između funkcionalnih, elegantnih i izdržljivih.

Svaka soba i organizacijski projekt su različiti, pa prije nego što kupite košare za pohranu, razmislite gdje ih planirate koristiti i predmete koje želite spremiti unutra – ovo bi vam trebalo pomoći u određivanju vaših idealnih veličina i materijala.

Mekane košare od tkanine izrađene od materijala poput platna ili pamuka idealne su za odlaganje predmeta poput jastuka, pokrivača i posteljine. Izdržljive plastične košare nude čvrstu strukturu s više zaštite za vaše predmete i obično su jeftine.

Tkane košare jako su estetski privlačne, pa ćete ih možda htjeti držati na vidljivim mjestima oko svog doma: razmislite u dnevnoj sobi za spremanje časopisa, knjiga ili na polici za knjige kako biste sakrili nered.

Čvrste žičane košare imaju otvoreni dizajn koji omogućuje lako uočavanje predmeta – samo pripazite da stvari koje spremate slučajno ne ispadnu.

Neke se košare za pohranu mogu pohvaliti i drugim značajkama koje mogu biti korisne. Mnoge košare imaju ručke izrađene od čvrstih materijala poput užeta ili kože, što olakšava hvatanje s police.

Postoje i košarice s unaprijed određenim mjestom za postavljanje etikete, povećavajući njihovu organizacijsku funkcionalnost. A ako nemate dovoljno prostora, postoje košarice za zidove – viseće ili zidne košare koje će vam pomoći da maksimizirate svaki kvadratni centimetar u svom domu.

Imajte na umu da su određene košare za pohranu dizajnirane s posebnom namjenom, poput kliznih košara za organizaciju ispod sudopera ili visećih košara s voćem radi smanjenja nereda, dok su druge svestranije.

Nikada ne možete imati previše košara, pa vam zato donosimo četiri košare za pohranu životinjskih oblika, koje su savršene za organiziranje svih vrsta predmeta oko vašeg doma.