Dekor

Next ima najbožićnije plišano rješenje za odlaganje stvari

Krešimir Šustić 16. listopada 2020.

Rudolph, pingvin ili bik?

Svaka prostorija u našem domu ima neku svoju priču koja se odlično može dočarati kroz dekoriranje iste i dodavanje tematskih ukrasa koji podižu cjelokupan izgled.

S obzirom na to da nam se približava božićno vrijeme koje će samo po sebi vrvjeti od mnoštva zanimljivih dekoracija u veselim bojama, pravi je tajming da pronjuškamo ponude trgovina.

88,00 kn

Većina nudi lampice, ornamente kojima ćemo okititi božićna drvca, šalice, posuđe i klasične figurice s najpoznatijim motivima ovog blagdanskog razdoblja.

Brend Next, poznat po bogatoj ponudi trendi komada iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka, u asortimanu nudi i brojne predmete za naše životne prostore koji dolaze po povoljnim cijenama.

88,00 kn

Ono što nam je zapelo za oko ovog puta su vreće za skladištenje, stvorene da privlače pažnju ponajviše u dječjim sobama, ali i u dnevnim boravcima i kupaonicama.

Dolaze u tri različita primjerka, napravljene od mekanog plišanog materijala a predstavljaju preslatkog pingvina, omiljenog soba Djeda Božićnjaka, Rudolpha, i bika s coolerskom frizurom.

88,00 kn

Idealne su za pospremanje igračaka u dječjoj sobi, papira i olovaka ili svih onih stvarčica koje su se pronašle na prolazu, a nisu bile poželjne u tom trenutku.

Možete ih nabaviti po odličnoj cijeni od samo 88 kuna i već sada laganim koracima krenuti s unošenjem božićnih i zimskih motiva u vaše malene oaze mira.