FOTO by Next

Dekor

Next blagdanske posteljine dolaze kao točka na i božićnom dekoriranju doma

Krešimir Šustić 04. studenoga 2020.

I spavaća soba će zablistati u prigodnom ruhu

Prije nekoliko dana uplovili smo u studeni, što znači da će se naveliko početi pripremati stvari za najljepši period u godini do kojeg nas dijeli nešto manje od mjesec dana.

Adventsko razdoblje je bogato šarenim lampicama, dekoracijama koje izmamljuju osmijehe na lica građana ukrašene motivima poput Djeda Božićnjaka, božićne jelke i sličnog.

S obzirom na to da je ova godina zbog pandemije virusa totalno drugačija, jedva čekamo pohrliti u najbliže trgovine kućnim potrepštinama i kupiti predmete kojima ćemo obogatiti naše interijere.

Osim kuglica kojima ćemo ukrasiti božićno drvce, odjevnih predmeta i sitnih detaljčića za naše domove, ove smo godine ušteđevinu odlučili potrošiti na još jednu dodatnu stvar, posteljinu.

Iako je spavaća soba prostorija u koju s guštom legnemo nakon napornog dana i u njoj ne provodimo toliko vremena budni, zaslužuje biti nagrađena i dekorirana simpatičnim primjercima koje smo pronašli na web shopu Next.

Blagi i svijetli tonovi podići će cijeli interijer na viši nivo upečatljivim motivima soba, snježnih pahulja, šarenog drvca i snjegovića, te je pretvoriti u pravo čarobno carstvo snova.

Tu su preslatki pingvini i polarni medvjedi, veseli šareni gradić uz koje ćemo lakše prebroditi zimske niske temperature u kasnim noćnim satima.

Cjelokupnu ponudu asortimana možete pogledati na LINKU i iz udobnosti vlastitog naslonjača obaviti kupovinu.