FOTO by Instagram @parlayan_turkstars

Film

Nevjera – nova turska serija koju će zavoljeti i oni koji ne preferiraju sapunice!

Mia Vodopija 11. siječnja 2022.

Što biste učinili za ljubav?

Zamislite sljedeće: vjenčate se za muškarca vaših snova. Sviđate se njegovoj obitelji, a njegovi prijatelji postanu vaši prijatelji.

Nemate razloga za svađe, prepiranja i negativne emocije. Vi, vaš suprug i vaš sinčić vodite perfektan život… ili to samo mislite?

Što bi se dogodilo da saznate da vaš savršeni muškarac i nije tako savršen? Glumice Cansu Dere (koja vam je možda poznata iz serija Sila, Gorka ljubav, Ezel i Sulejman Veličanstveni) i Melis Sezan, kao i glumac Caner Cindoruk (glumio je u Polju nade, Ženi i u Veličanstvenom stoljeću), dočaravaju nam što smo sve u stanju napraviti za ljubav.

Asya Arslan (Cansu Dere)

Kad je Asya upoznala Volkana, bila je sama u svom svijetu. Roditelji su joj umrli kad je bila mala, ali su joj ostavili poprilično nasljedstvo. Volkan je sve to promijenio nakon što ju je zaprosio, a kada je završila medicinu, preselili su se u Volkanov rodni grad, blizu Istanbula.

Na tom su temelju izgradili sretan brak i odgojili svog sina Alija, u kućanstvu punom ljubavi o kakvom je Asya uvijek sanjala.

Asya možda izvana djeluje hladno, ali iznutra je puna topline. Izuzetno pedantna, posvećena sinu i mužu, ona je također doktorica opće medicine. Kada ste iskreni prema njoj, ona lako oprosti ali ne podnosi laž.

Kad pojedinosti izdaje njezinog supruga izađu na površinu, sve se pokreće. U ovoj priči Asya odbija biti žrtvom i odlučuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali. Dokazat će da je osveta prevarene žene najveća osveta.

Volkan Arslan (Caner Cindoruk)

Čini se da je Volkan savršen obiteljski tip, međutim, idiličan život koji naizgled žive on i Asya pada u vodu kada ona pronađe plavu vlas kose na Volkanovom šalu. Volkan ima komplicirane osjećaje.

Osjeća da voli i Asyu i Derin, mladu ženu s kojom ima aferu. Asyu vidi kao svoju obitelj, a Derin kao ljubav. On nema namjeru odreći se obitelji, ali poput prave kukavice nema ni hrabrosti prekinuti s Derin.

Derin Guclu (Melis Sezan)

Skoro pa preko noći, mlada Derin okreće Asyin i Volkanov brak naopačke. Volkan ne želi prekinuti s Derin jer želi „sjediti na dvije stolice“. Derin odlazi kod Asye u bolnicu i žali joj na povraćanje i mučninu.

Ona namjerno govori Asyi kako postoji jedan oženjen čovjek s kojim se viđa i da je u nesretnom braku te jedva čeka da se razvede. Iznervirana Asya odluči uzeti Derin uzorak krv kako bi se uvjerila da li je ova zaista trudna.

Zapleti, ljubavni trokuti i nevjerojatne šokantnosti možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21.00 na Novoj TV.