FOTO by IMDb

Film

“Never Have I Ever” – stigao trailer za 4. sezonu

admin 10. svibnja 2023.

Uskoro uživamo u posljednjoj sezoni s Devi

Nakon što su fanovi uživali u deset epizoda treće sezone serije “Never Have I Ever”, ispunjenu smijehom, romantikom i prvim ljubavima, svi su se pitali kada će četvrta, ujedno i posljednja sezona biti dostupna.

Foto: IMDb

Nakon dvije sezone u kojima je studentica Sherman Oaksa Devi balansirala srednjoškolsku romansu i obiteljsku tugu, treća sezona fokusirana je na romansama s dvije velike simpatije – Paxtonom i novim likom Desom.

Foto: IMDb

Do kraja sezone, Devi donosi dvije velike odluke: ostati u Sherman Oaksu sa svojim prijateljima i obitelji na zadnjoj godini i izgubiti nevinost s Benom, školskim rivalom koji joj je postao mogući ljubavnik.

Sezona završava tik prije nego što vidimo hoće li Devi i Ben otići “korak dalje“, ali nove epizode su već na putu i uskoro ćemo uživati u Devinoj posljednjoj godini srednje škole i posljednjoj sezoni Netflixovog hita.

Foto: IMDb

Netflix je najavio da će posljednja sezona stići ovog lipnja, a upravo je izašao i prvi trailer koji se osvrće na protekle tri sezone Devinog srednjoškolskog iskustva, maturalnu večer, diplomiranje i potencijalnu romansu s novim likom Ethanom.

Sukreatori Kaling i Fisher nedavno su otkrili da će četvrta sezona ove tinejdžerske drame biti ujedno i posljednja, a vi u kalendaru označite datum 8. lipanj i večer rezervirajte za uživanje u omiljenoj seriji.