Odjeća

Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac objavile najslađe božićne fotografije!

Viktoria Mikulić 26. prosinca 2019.

Njihove blizanke u prvom su planu...

Ove dvije poznate mame imaju puno toga zajedničkog. Osim što su javne osobe, obje su majke blizanki koje su njihovo prijateljstvo još više produbile.

Nevena Rendeli Vejzović ima čak tri djevojčice, blizanke Leu i Mare te najmlađu kćerkicu Vitu. Među njima je zaista malena razlika i često se pitamo kako ova poznata mama sve to uspijeva. Uz obiteljske obveze tu su i one poslovne koje prelijepa plavuša s lakoćom obavlja.

Naša poznata glumica Mirna Medaković Stepinac prije manje od dvije godine na svijet je donijela blizanke Kaju i Zoru koje su njezina prava mala kopija. Za nju također možemo reći da je uistinu jedna od onih ‘multitasking’ mama za koje se ponekad pitamo imaju li čarobni štapić kod kuće kada se uz malenu djecu stignu posvetiti i svome poslu koji je u njihovom slučaju osobito zahtjevan.

No vratimo se mi na ova preslatka bića koja su ovog Božića dobila i profesionalne fotke s potpisom Foto Priče. Svih 5 malenih ljepotica pozira u crvenim haljinama od tila, prepunih šljokicama. Da je veselje u punom jeku ovih blagdanskih dana, dokaz su njihovi široki osmijesi uz koje je radost još veća…Na nekima se pridružuju i očevi koje je ovaj photoshooting zasigurno vratio u djetinjstvo…

Pogledajte ove nevjerojatno medene fotografije koje su poznate mame podijelile na svojim Instagram profilima i pokušajte se ne rastopiti:

View this post on Instagram

Ovaj vikend su nas posjetile četiri #vile i jedna mala #princeza, a svojim šljokicama, smijehom i pjesmicama su obasjale cijeli @studio_katran_events Hvala na veselom druženju 📸🌟🎄🎁🎉🎀🧸💝 @eventmorehr @ladies_and_gentlemen_weddings #fotopriche #božićnofotografiranje #bozicnofotografiranje #obiteljskofotografiranje #christmasphotosession #familyphotosession #santasession #bozicnefotografije #familyphotos #obiteljskefotografije #bozicnisession #christmassession #christmassetup #christmasphoto #xmasphotosession #xmasphoto #xmasminis #najboljibožićdosad #najboljibozicikad #bestchristmasever @nevenarendeli @mirna_medstep

A post shared by Foto Priče (@foto.priche) on