FOTO by Instagram @nevenarendeli

Poznati

Nevena Rendeli u puderasto rozom odijelu s potpisom Varteksa obara s nogu

Krešimir Šustić 21. svibnja 2020.

Mama, poslovna žena, prava fashionistica...

Sunce je izmamilo mnoge poznate dame na gradske ulice koje nas časte svojim modnim odabirima i pokazuju kako je to biti žena s istančanim modnim stilom.

Biti javna osoba nije lako, s obzirom na to da su sve oči uprte u svaki korak koji naprave, a pogotovo kada je u pitanju odijevanje jer znamo da modni kritičari imaju oštar jezik kojim nikoga ne štede.

Nevena Rendeli, poznata voditeljica koja nas je zabavljala na malim ekranima definitivno spada u skupinu kraljica stila, a to nam iz dana u dan pokazuje svojim ukusom za modu koji nam se jako sviđa.

Prateći je na Instagramu, za oko nam je zapeo njezin poslovni outfit u kojem je spojila popularno odijelo u neodoljivoj puderastoj rozoj nijansi i slingbacksice zmijskog uzorka u zelenim tonovima.

Sako – 599,40 kn

Sako i hlače dolaze nam s potpisom popularnog hrvatskog brenda Varteks, ukrašeni su crveno bijelim detaljima, a pravi su primjer elegancije koju rado volimo vidjeti na gradskim ulicama.

Hlače – 359,40 kn

Mama, poslovna žena i prava fashionistica ovaj look začinila je s velikom torbom u istoj nijansi koja se savršeno uklopila u modnu kombinaciju koja nas je oborila s nogu.

Naša ocjena je čista desetka jer je naš dan učinila ljepšim i nadamo se da će nas i dalje nastaviti častiti svojim jedinstvenim stilom!