FOTO by Instagram @nevenarendeli

Poznati

Nevena Rendeli u društvu obitelji uživa u ljepotama Venecije!

Daria Lovrić 02. lipnja 2023.

Poznata voditeljica i poduzetnica uživa u opuštenom odmoru!

Toplije vrijeme mami nas na kratka putovanja, što unutar Lijepe naše, tako i u susjedne zemlje. Proteklih dana, poznata voditeljica i poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović sa svojom se obitelji zaputila u Italiju i uživa u ljepotama Venecije.

Prelijepa Nevena Rendeli Vejzović, na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija i video s putovanja kao i brojne storyje na kojima pozira sa svoje tri djevojčice i mužem Makom Vejzovićem.

Raj na zemlji! Nevena Rendeli u društvu obitelji

Osim u šetnji gradom, prekrasna obitelj uživala je u vožnji gliserom, a za ovu priliku djevojčice su izabrale bijele outfite u kojima izgledaju neodoljivo nalik onome koji nosi i prekrasna Nevena.

Da je biti roditelj i poslovna žena ponekad uistinu zahtjevno, najbolje zna ova prekrasna plavuša, no kako nam se čini ona je obje uloge prihvatila sa smiješkom na licu i mnogima je uzor.

Podsjetimo, Nevena Rendeli Vejzović skoro je sedam godina u braku s Makom Vejzović. Supružnici imaju kćer Vitu, te blizanke Leu i Mare. Nevena se za Maka udala nakon manje od godinu dana veze, no poznavali su se od malih nogu.

Predivnoj Neveni i njezinoj obitelji želimo da što više uživaju u lijepom vremenu i zajedničkim trenucima.