FOTO by IMDb

Film

Netflix serije koje sigurno niste gledali

Mia Vodopija 07. svibnja 2021.

Serije idealne za vikend izležavanje

Bridgerton, Sex Education, Stranger Things… svi smo ih gledali i svi ih volimo, no vrijeme je za neke nove stvari koje i nisu baš nove. Ako ne znate što biste gledali ovog vikenda, predlažemo vam ovih pet Netflix serija koje sigurno niste gledali.

  1. Snowpiercer

Smješten sedam godina nakon što je svijet postao smrznuta pustoš, Snowpiercer se usredotočuje na ostatak čovječanstva, koji nastanjuje gigantski vlak koji se neprestano kreće i kruži zemljom. Klasni rat, socijalna nepravda i politika preživljavanja se dovode u pitanje u ovoj seriji koja će vas ostaviti bez daha.

2. How to Get away with Murder

Ananalise Keating je jedna od najboljih profesorica prava. Svake godine odabere četvero studenata s kojima će raditi i vježbati, kako bi nakon završetka fakulteta bili najbolji odvjetnici. Međutim, kada svi stignu prvi dan na fakultet, mlada djevojka Lila Stangard je nestala. Iako Annalise i njezini odabrani studenti to još ne znaju, njihovi životi će se potpuno promijeniti.

3. Insecure

Dirljiva priča o ženskom iskustvu iz perspektive dviju crnkinja, Isse i Molly, koje su najbolje prijateljice od studentskih dana na Stanfordu. Obje u kasnim 20-ima, navigiraju karijere i veze u svom rodnom Los Angelesu. Polusatna serija istražuje socijalna i rasna pitanja koja se odnose na suvremeno iskustvo crnkinja.

4. After Life

Nakon što Tonijeva supruga neočekivano umre, njegova se simpatična ličnost mijenja u impulzivan, bezbrižni stav. Talentirani Ricky Gervais u zbilja jedinstvenoj ulozi.

5. Final Space

Final Space epska je animirana znanstveno-fantastična komedija o muškarcu po imenu Gary koji odrađuje zatvorsku kaznu na svemirskom brodu, kada upoznaje i misterioznog novog vanzemaljskog prijatelja Mooncakea. Ali ono što Gary ne zna jest da njegovog preslatkog novog prijatelja zapravo želi zlobni Lord Commander koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi iskoristio Mooncakeove skrivene moći za zlo.