Film

Netflix potvrdio! Stiže 2. sezona hit serije ‘Ginny & Georgia’!

Viktoria Šafranić 20. travnja 2021.

U drugoj sezoni bit će "više plesnih zabava u dnevnoj sobi" i "više penjanja kroz prozore"...

Obožavatelji serije ‘Ginny i Georgia’ dobit će odgovore za kojima žude! Netflix je najavio drugu sezonu popularne drame majke i kćeri nakon što je prvu sezonu u samo 28 dana prikazivanja vidjelo 52 milijuna gledatelja.

Druga sezona prikazivat će deset epizoda od 60 minuta. Serija u kojoj glume Brianne Howey kao nekonvencionalna mama Georgia i Antonia Gentry kao njezina ljutita kći tinejdžerica Ginny, premijerno je prikazana na streaming platformi krajem veljače.

Članovi glumačke ekipe, uključujući Howeya, Gentryja, Jennifer Robertson (koja glumi Ellen Baker), Felixa Mallarda (koji glumi Marcusa Bakera), Sara Waisglass (koja glumi Maxine Baker), Scotta Portera (koji glumi gradonačelnika Paula Randolph) i Raymond Ablack (koji glumi Joea), sudjelovat će i u drugoj sezoni showa.

Ginny i Georgia puno su se uspoređivale s Gilmore Girls, ali iskreno, Georgia (Brianne Howey) i Ginny (Antonia Gentry) su zapravo dosta različite od Lorelai i Rory, osim poveznice s mladom mamom i njezinom kćeri. Emisija pogađa mnoge važne teme, poput odrastanja i života u Americi. Ginny Miller, nervozna petnaestogodišnjakinja, često se osjeća zrelije od svoje tridesetogodišnje majke, neodoljive i dinamične Georgie Miller.

Serija započinje likovima koji su u blagorečenoj krizi. Nakon niza nesretnih događaja koji su obitelj držali u pokretu više od deset godina, Georgia Miller (Brianne Howey), lukava 30-godišnja samohrana majka, odlučuje se skrasiti u Novoj Engleskoj sa svojom otuđenom 15-godišnjakinjom kći Ginny (Antonia Gentry) i devetogodišnjim sinom Austinom (Diesel La Torraca).

Deset epizoda prve sezone istražuju pukotine u Ginnyinom odnosu s njenom tajnovitom majkom i njezinim prvim naporima za prijateljstvo i romantiku, cijelo vrijeme rješavajući probleme rase, klase i identiteta. S druge strane, Georgia se utapa u svojim financijskim problemima pokušavajući zadržati fasadu složenog šarma i južne neodoljivosti. Ispod cijele radnje, ipak, leži srž emisije: sve se kćeri na kraju pretvore u svoje majke. Zar ne?