FOTO by IMDb

Film

Netflix noviteti u lipnju!

Mia Vodopija 28. svibnja 2021.

Ovo su samo neki od naslova koji dolaze, ali nadamo se da ćete ih sve stići pogledati!

Ljeto je skoro stiglo, što znači puno dugih vinskih subota u parku i provodi u kafićima na terasi – i puno mamurnih nedjelja dok nepomični ležimo sklupčani u krevetu, gledajući Netflix. Srećom za sve nas, čitav novi paket opcija pojavljuje se na streaming platformi od 1. lipnja; pogledajte ih sve u nastavku.

Feel Good: Sezona 2

Očekivana nova sezona prati Mae (Mae Martin) dok pokušava popraviti vezu sa svojom djevojkom i krenuti dalje od svoje prošlosti.

Lupin: 2. dio

Vratio se ovaj iznenađujući francuski hit s protagonistom Assaneom koji je sklopio značajna nova prijateljstva dok je bio u bijegu.

Workin ’Moms: Sezona 5

Ovaj šarmantni kanadski sitcom prati skupinu majki koja se trudi upravljati poslom, obitelji, ljubavlju i prijateljstvom, vratio se s petom sezonom.

Fatherhood

Kevin Hart glumi nedavnog udovca koji pokušava žonglirati roditeljstvo s tugom u ovom filmu koji se temelji na istinitoj priči.

Too hot to handle: Sezona 2

Reality program čiji se natjecatelji trude ne zaljubiti. Ovo je možda jedina takva vrsta, a čudno je gledati kako se natjecatelji pokušavaju oduprijeti romantici za glavnu novčanu nagradu.

Believe me: The Abduction of Lisa McVey

Biografska kriminalistička drama usredotočila se na 17-godišnjakinju koja je sebi planirala oduzeti život samo da bi bila oteta i borila se da ostane živa.

Black Holes: The Edge of All We Know

Svemirski dokumentarni film koji detaljno proučava crne rupe i nevjerojatna otkrića koja kvalitetni teleskopi iz cijelog svijeta iznose na vidjelo.

Boogeyman

Užas sredinom 2000-ih u kojem je Barry Watson glumio dok se mladić borio s terorom iz djetinjstva koji ga nikad nije prestao proganjati.

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie

Popularni anime igrani filmovi dolaze na Netflix.

Colombiana

Akcijski triler u kojem je Zoe Saldana glumila hladnokrvnu atentatoricu koja je kao dijete svjedočila ubojstvu svojih roditelja.

Ovo su samo neki od naslova koji dolaze, ali nadamo se da ćete ih sve stići pogledati!