FOTO by Instagram @filipaasorko / @theofficialpandora

Trendovi

Nešto za sjećanje: 5 ideja za savršen poklon

admin 09. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Koliko smo vremena provele razmišljajući što pokloniti najboljoj prijateljici za rođendan. Osim prijateljstva, koje je samo po sebi nenadmašan poklon, lijepo je kad dragu osobu iznenadimo i darujemo joj nešto jedinstveno.

  1. Thomas Sabo privjesak s horoskopskim znakom

Ovaj predivan ručno izrađen privjesak s ugraviranim horoskopskim znakom idealan je rođendanski poklon. Ako želite svojoj najboljoj prijateljici darovati nešto što može čuvati zauvijek, ovo je odličan izbor.

2. Torta

Znate li da su stari Grci od Egipćana usvojili tradiciju slavljena rođenja i dodali im nešto bez čega danas ne možemo zamisliti rođendansku zabavu- tortu!

No, torte nikada nisu bile toliko lijepe i ukusne kao što su danas. Iznenadite dragu prijateljicu ovom finom umjetničkom poslasticom i uživajte u zabavi koja će se još dugo pamtiti!

3. Šalica s posvetom ili trendi motivima

Odaberite boju, dodajte crtež, fotografiju ili omiljeni stih i ovim jedinstvenim poklonom pokažite prijateljici koliko vam znači. Sigurni smo da će jutarnju kavu još draže ispijati iz ove lijepe personalizirane šalice.

4. Narukvica s personaliziranim privjeskom

Svaki komad Pandorinog nakita nam se sviđa! Ali, ako baš moramo odabrati, onda su to njihove ručno izrađene narukvice koje možemo različito kombinirati.

Ukrasite narukvicu privjescima koji vas podsjećaju na prijateljstvo, neki zajednički trenutak, putovanje ili šalu. Sigurni smo da će vaša prijateljica ponosno nositi ovaj divan komad nakita.

5. Cvijeće

Cvijeće predstavlja radost, divljenje i dostignuće, a svaki cvijet ima jedinstvenu simboliku.

Ponuda je raznolika pa osim klasičnog buketa, možete izabrati dugotrajne dehidrirane ruže u staklenom zvonu ili elegantan aranžman poput cvijeća u kutiji. Neka cvijeće bude način na koji ćete reći koliko cijenite vaše prijateljstvo.